Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 31.05.2007 14:20

Pod Masiliną bylismy w sierpniu 2006 i zakochaliśmy się. Czysto, lodówki za darmoszkę, fajna obsługa (Bożko), nie tak zatłoczony jak inne, wszyscy z forum mają 5% znizki, do Dubrownika blisko, mozna wyskoczyć w dzień i zwiedzac w nocy. Mielismy tam być 3 dni ale bylismy 5. Sklepik w wiosce na górce ale to niewielki spacerek do typowego naszego GS-u. Plaża urocza, stromo bo stromo ale naprawdę warto. A 50% gości to Polacy. Pozdrowienia dla Maćka w Wrocławia, wypilismy duuuuuuuużo wina.
robert236
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert236 » 04.07.2007 13:04

Witam po długiej przerwie ale miałem trochę spraw osobistych do załatwienia. Pozdrawiam wszystkich zwolenników i miłośników kampu Pod Maslinom. Byłem tam dwa razy i zawsze było cudownie. W tym roku zdradziłem Chorwację i odwiedziłem Tunezję , ale też było cudownie. Nie wykluczone ze jeszcze pod konec wakacji lub początkiem września tam zawitam . Pozdrówka dla wszystkich !!!!!!!!!!!
kamosia
Autostopowicz
hej

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamosia » 04.07.2007 13:31

to moj pierwszy post na tym forum.12 sierpnia lece do dubrovnika,spedze 2 tyg pod maslinom. widze,ze w tym sezonie dyskusja o tym kampie nie jest tak goraca. ciekawe czy spotkam kogos z forum. pozdrawiam!
Sołtys
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sołtys » 04.07.2007 13:33

Witam wszystkich miłośników tego kampu. Pod Maśliną byłem w tamtym roku i bardzo mi się podobało. W czasie ubiegłych wakacji byłem na 5 różnych kampach lecz ten kamp mi i mojej żonie spodobał się najbardziej. Jak sądze to pewnie zasługa właścicieli którzy w każdej sytuacji służyli radą i pomocą.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 04.07.2007 14:13

robert236 napisał(a):Witam po długiej przerwie ale miałem trochę spraw osobistych do załatwienia. Pozdrawiam wszystkich zwolenników i miłośników kampu Pod Maslinom. Byłem tam dwa razy i zawsze było cudownie. W tym roku zdradziłem Chorwację i odwiedziłem Tunezję , ale też było cudownie. Nie wykluczone ze jeszcze pod konec wakacji lub początkiem września tam zawitam . Pozdrówka dla wszystkich !!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:
Marianos
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marianos » 04.07.2007 15:04

kamosia to prawdopodobnie się tam spotamy. Wyjeżdżam z żoną 15 sierpnia to 16 powinniśmy być na miejscu. Jedziemy pierwszy raz. Mam nadzieję że się uda i dotrzemy. Będziemy szarą toyotą cariną.
kamosia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamosia » 05.07.2007 20:27

no to do zobaczenia marianos!:) my bez samochodu bedziemy ale mysle,ze nam to w niczym nie przeszkodzi.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 05.07.2007 23:23

No to pozdrówcie Mirko i Bożo i całą Rodzinę Dobroević!!!! Życzę miłego wypoczynku, a na tym kampie będzie miły :lol: :lol: :lol: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 06.07.2007 07:16

Ale w tym roku obrodzi cromaniakami :lol: :lol: :lol:
Aras999
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aras999 » 06.07.2007 11:04

e.zetka napisał(a):Ale w tym roku obrodzi cromaniakami :lol: :lol: :lol:

W 2008 też :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.07.2007 11:34

Czyżby "POD MASLINĄ" była izba porodowa :?: :wink:
A może izba poczęcia :wink: :wink: :wink:
Aras999
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aras999 » 06.07.2007 14:47

Janusz Bajcer napisał(a):Czyżby "POD MASLINĄ" była izba porodowa :?: :wink:
A może izba poczęcia :wink: :wink: :wink:

Janusz to drugie to prędzej
mototurysta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mototurysta » 18.07.2007 11:26

Witam
2salamandra22 napisał(a):Pod Masiliną bylismy w sierpniu 2006 i zakochaliśmy się. Czysto, lodówki za darmoszkę, fajna obsługa (Bożko), nie tak zatłoczony jak inne, wszyscy z forum mają 5% znizki

to jest jakieś hasło na które się dostaje te 5% zniżki? Bo byliśmy tam w połowie czerwca i mówię, że z Cro.pl a Bożo jakby nie wiedział o co chodzi... Suma sumarum zapłaciłem jak każdy inny 8)
Teraz trochę o kempie. Czysto, ładnie, wspomniane lodówki, miła obsługa, tanio. Doskonała baza wypadowa na Dubrovnik i nie tylko. Tak właśnie traktowaliśmy ten kemp i dlatego możemy powiedzieć, że było OK. Jeśli jednak chodzi o odpoczynek, to nie polecałbym tego miejsca ludziom ceniącym ciszę i spokój. Byliśmy rozbici w środkowej części kempu, hałas z jardanki był mocno odczuwalny i nie ustawał praktycznie do 1 w nocy. Co dopiero gdy sezon będzie w pełni.. Poza tym Chorwaci pozdrawiają się klaksonami- niewiedzieć czemu akurat tu podczas całego 3 tygodniowego pobytu w CRO robili to najczęściej :?: Byliśmy tam trzy dni i chyba mieliśmy pecha (bo nie wierzę, że tak jest zawsze) - trafiliśmy na duże falowanie Adriatyku w tym rejonie. Zakochaliśmy się w Chorwacji w pływaniu z maską i rurką, jednak tu było to mało przyjemne. Falująca woda kotłowała pył i piasek leżący na dnie kilkanaście metrów od plaży, czyniąc wodę bardzo mętną. Drugo sprawa to mała, zatłoczona plaża. Przez jej usytuowanie i "trudność" podejścia do WC lub ustronnego miejsca (lenistwo), ludzie załatwiają swe potrzeby po kątach. Ze względu na zatłoczenie musieliśmy się rozłożyć w bliskości takiego miejsca i nie wspominamy tego mile.
To tyle- są to subiektywne odczucia zarówno moje jak i mojej partnerki.
Pozdrawiam
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 18.07.2007 19:59

mototurysta napisał(a):Witam
2salamandra22 napisał(a):Pod Masiliną bylismy w sierpniu 2006 i zakochaliśmy się. Czysto, lodówki za darmoszkę, fajna obsługa (Bożko), nie tak zatłoczony jak inne, wszyscy z forum mają 5% znizki

to jest jakieś hasło na które się dostaje te 5% zniżki? Bo byliśmy tam w połowie czerwca i mówię, że z Cro.pl a Bożo jakby nie wiedział o co chodzi... Suma sumarum zapłaciłem jak każdy inny 8)
Teraz trochę o kempie. Czysto, ładnie, wspomniane lodówki, miła obsługa, tanio. Doskonała baza wypadowa na Dubrovnik i nie tylko. Tak właśnie traktowaliśmy ten kemp i dlatego możemy powiedzieć, że było OK. Jeśli jednak chodzi o odpoczynek, to nie polecałbym tego miejsca ludziom ceniącym ciszę i spokój. Byliśmy rozbici w środkowej części kempu, hałas z jardanki był mocno odczuwalny i nie ustawał praktycznie do 1 w nocy. Co dopiero gdy sezon będzie w pełni.. Poza tym Chorwaci pozdrawiają się klaksonami- niewiedzieć czemu akurat tu podczas całego 3 tygodniowego pobytu w CRO robili to najczęściej :?: Byliśmy tam trzy dni i chyba mieliśmy pecha (bo nie wierzę, że tak jest zawsze) - trafiliśmy na duże falowanie Adriatyku w tym rejonie. Zakochaliśmy się w Chorwacji w pływaniu z maską i rurką, jednak tu było to mało przyjemne. Falująca woda kotłowała pył i piasek leżący na dnie kilkanaście metrów od plaży, czyniąc wodę bardzo mętną. Drugo sprawa to mała, zatłoczona plaża. Przez jej usytuowanie i "trudność" podejścia do WC lub ustronnego miejsca (lenistwo), ludzie załatwiają swe potrzeby po kątach. Ze względu na zatłoczenie musieliśmy się rozłożyć w bliskości takiego miejsca i nie wspominamy tego mile.
Pozdrawiam

Uważaj ! Mnie w zeszłym roku camping też sie nie spodobał i odważyłem się wyrazić to na forum ( chyba jako pierwszy ) i dostałem ochrzan :lol:
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 19.07.2007 07:57

Zibuś napisał(a):
mototurysta napisał(a):Witam

Pozdrawiam

Uważaj ! Mnie w zeszłym roku camping też sie nie spodobał i odważyłem się wyrazić to na forum ( chyba jako pierwszy ) i dostałem ochrzan :lol:

A ja dalej z uprem maniaka zapraszam na sasiedni kamp Peca :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi