napisał(a) darek1 » 24.07.2006 14:00
[quote="Jola L-G"][quote="e.zetka"]Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to wszystko juz masz wyjaśnione :D
Kartą za kamp nie można płaciś. Ale co to za problem, Dubrovnik o rzut kamieniem :lol:
Czyli jak zwylke, ne ma problema, jakby to powiedział Bożo i Mirko :lol: :lol: :lol: Pozdrav :lol:[/quote]
Ewo Z. witam i pozdrawiam, miałam okazję być z Tobą i Twoją Rodziną w zeszłym roku na Kampie, ale wydaje mi się, że hasło "nie ma problema"
to tylko Bożo, bo Mirko raczej w słowach był oszczędniejszy, chociaż u Ciebie przesiadywał i mieliście sobie dużo do powiedzenia, to naprawdę duży PLUS dla Ciebie!!!!!! bo z tego wynika, że musisz być bardzo wyrozumiała i sympatyczna!!!!!!!!! pozdro.... Jola[/quote]
[quote="Jola L-G"][quote="e.zetka"]Może jakies szczegóły?! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Nie ma szczegółów, siedział na murku i dyskutowaliście lub jak wolisz opowiadaliście !!!! nie wiem dokładnie, ale można było odnieść wrażenie, że rozmawiacie!!!!!! nie mam nic zzzzzłego na myśli i naprawdę wydawało się, że Mirko lubił z Toba rozmawiać . Pozdrowionka :D :D :D :D :D :D[/quote]
[quote="Jola L-G"][quote="e.zetka"]Chyba wiem o której rozmowie mówisz.............[/quote]
Może wiesz, ale ja dokładnie nie wiem bo nie podsłuchiwałam , a tylko obserwowałam, a to chyba nie jest grzechem????[/quote]
No proszę Pani Jolu L-G. Ciekawe rzeczy można sie od Pani dowiedzieć na forum. A ja już myslałem , że jak człowiek wyjedzie zagranicę to nikt nikim się nie interesuje i nikt nic nie wie, że każdy jest anonimowy. Hm, widocznie pod maslinom jest za mały camping albo za dużo jest tam polaków. To dziwne że jedna osoba przypatruje sie drugiej co robi i przyglada się z zaciekawieniem. Tak bywa Pani Jolu w życiu, że czasami chce sie dobrze skomentować sytuację , a wychodzi coś innego, niedwuznacznego. Wiemy, że nic złego Pani nie miała na mysli. Pozdrawiam, życzę miłego urlopu na campingach Chorwacji
Oj Pani Jolu, Pani Jolu. :D
Ostatnio edytowano 24.07.2006 16:14 przez
darek1, łącznie edytowano 1 raz