Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 08.06.2005 18:18

Uta, efka - czekam na relacje! Ale Wam dobrze...
efka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) efka » 08.06.2005 21:36

zohttp://www.onet.pl/581 zostało tylko 5 dni,ałe informacje o pogodzie mnie przerażają.... :(
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 08.06.2005 22:23

Ale w Makarskiej powiało.... Od niedzieli już będzie lepiej. Dokąd jedziecie?
efka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) efka » 09.06.2005 06:57

wyjazd 13-go wieczorem,najpierw do Plitwic , a potem jeżeli nie zatrzyma mnie urocza Baśka Voda lub Makarska to Orasac i "Pod maslinom" :)
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 09.06.2005 07:34

No to powodzenia. Sprawdźcie Pod Maslinom lodówki i... sposób podłączenia się do prądu - eurowtyczka czy normalna, nasza? Drobne ale cenne informacje...
Uta
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Uta » 09.06.2005 14:24

A ja ruszam 18-go, tez najpierw Plitvice, a potem od razu Orasac i Dubrovnik, a potem Peljasac, i cała masa innych miejsc po drodze. Ale zaczynam od końca :)
robert236
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert236 » 09.06.2005 18:55

Trebor napisał(a):No to powodzenia. Sprawdźcie Pod Maslinom lodówki i... sposób podłączenia się do prądu - eurowtyczka czy normalna, nasza? Drobne ale cenne informacje...

Witaj Trebor! Pod Maslinom w zeszłym roku były trzy duże lodówki Ale czasem było ciasno (ale sie wszystko zmieściło) :D Jeśli chodzi o podłączenie do prądu to normalne nasze wtyczki pasują (byliśmy podłączeni)Pozdrawiam Robert
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 10.06.2005 07:57

Uta ja planuje podobna trase tylko koło 10 lipca...Kiedy wracasz?
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 10.06.2005 09:10

robert236 napisał(a):
Trebor napisał(a):No to powodzenia. Sprawdźcie Pod Maslinom lodówki i... sposób podłączenia się do prądu - eurowtyczka czy normalna, nasza? Drobne ale cenne informacje...

Witaj Trebor! Pod Maslinom w zeszłym roku były trzy duże lodówki Ale czasem było ciasno (ale sie wszystko zmieściło) :D Jeśli chodzi o podłączenie do prądu to normalne nasze wtyczki pasują (byliśmy podłączeni)Pozdrawiam Robert

Dzięki - czyli potwierdzają się informacje nszaej specjalistki, ewy.z. No nie, żebym jej nie ufał, ale im więcej aktualnych wieści tym lepiej i... oszczędniej. powodzenia.
roseau
Globtroter
pytanko

Nieprzeczytany postnapisał(a) roseau » 26.05.2006 06:52

Czy na campie "pod masliną" trzeba rezerwować miejsce na ok połowe sierpnia?? Czy jest to koniecznie?? Naczytałam sie o tym campie praiwe samych dobrych rzeczy więc chciałabym go odwiwdzić w tym roku:) nie jade samochodem dlatego bardzo zależy mi na tym aby mieć w miarę pewność, że znajde tam miejsce... właściciele nie odpowiadaj niestety na maile... Pozdrawiam!!!
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 26.05.2006 08:04

Miejsce powinno być. Ja w ogóle nie wiem czy oni tam rezerwują miejsca bo stałych parceli nie ma. Potwierdzam, fajny kemp, tylko zeby do morza było bliżej i nie tak wysoko....
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 26.05.2006 09:33

My w zeszłym roku rezerwowaliśmy, a jak? po prostu prosiliśmy rezerwację w terminie od-do na duży namiot np. 6,8 osób i w sumie po przybyciu na miejsce uznaliśmy że był to dobry pomysł bo moglibyśmy mieć problem z tak dużym namiotem gdzieś się wbić, ryzyko jest takie że może nie podobać się miejsce na namiot które zobaczy się dopiero po przyjeździe na kemp, ale nasze było OK
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 26.05.2006 10:02

Wystarczy, że powiesz czarodziejskie słowo: :wink: :wink: CRO.PL
JachuG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JachuG » 26.05.2006 10:57

Witam
Dziwie się iż osoby które przebywały na tym cempie nie wspomniały na forum o wężach lub też wiekszych żmijach trudno mnie powiedziec rozmiarem sięgały dobrego metra ale sam je widziałem. W szczególności wczesnego rana kiedy szedłem do porannej toalety zawsze takowego węża spotkałem. Raz była taka chistoria iż wąż ujawnił się naszym sąsiadom po czym wszedł im pod namiot dzieciaki miały ubaw a rodzice przerażenie w oczach.
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.05.2006 11:08

O czym Ty mówisz :?: :!: By łam tam trzy razy i spotkałam tylko żółwia :!: :!: :!: Nawet mi nie mów :!: :!: :!:

Co do rezerwacji, to llepiej zarezerwować, różnie może być.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi