Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cześć wszystkim mam pytanie mianowicie wykupiłem wczasy w Camping Park Soline później gdzieś mi mignęło że należy mieć paszport przy meldunku a mam mało czasu na wyrobienie. Pytanie brzmi czy musze mieć paszport i czy wystarczy tylko że ja będę miał jadę z rodzina trójka dzieci i żona. pozdrawiam
No ma nadzieję bo wyrobić nie zdarze są takie kolejki że dopiero moge złożyć paiery w Gdańsku 22lipca, a od 11 sierpnia mam meldunek . Dziekuje za odpowiedź. Pozdrawiam
kaspers napisał(a):Cześć wszystkim mam pytanie mianowicie wykupiłem wczasy w Camping Park Soline później gdzieś mi mignęło że należy mieć paszport przy meldunku ...
A może chodzi o covidowy.
Do meldunku mogą być zarówno paszporty jak i dowody osobiste. Bywa, że niektóre kempingi zatrzymują je w recepcji na czas pobytu. Nie powinno tak być ale bywa. Może to taki "bezpiecznik" przed nieoczekiwanym wyjazdem gości bez zapłaty, bo w przeciwieństwie do kwater płaci się na kempingu w dniu wyjazdu.