Tak jak w topicu poszukuje campingu w tej lokalizacjii.
Wyjazd planujemy na 14.07-29.07 (łacznie z dojazdem)
Jedziemy we trójke(kapitan czyli ja moja kobieta , mój przyjaciel) jednym autkiem
Byliśmy w tamtym roku na Glavotoku -hmm było calkiem miło gdyby nie niskiej klasy sanitariaty i brak jakiegoś miasteczka w pobliżu z imprezkami.......
O tyle o ile ja z dziewczyną chce wypocząć , ponurkować (bez akwalungu do 5m ), coś wyłowić , opalić się , może coś zwiedzić . Niestety mój przyjaciel jak zwykle narwany poszukuje przygód na imprezach.......hmmm KrK był troche daleko.........no i ktoś musiał być
trzeźwy żeby odwieźć towarzystwo........
Tak więc poszukuje coś co nie zrujnuje naszych kieszeni ......., zalesione,
gdzie będzie można ponurkowac przy okazji coś wyłowić, nie będzie jakąs masówką w stylu 5000 namiotów jeden przy drugim !!!!!!!!!.
No i gdzie mój przyjaciel będzie sie mógł wkręcić w towarzystwo w swoim wieku (20 lat). Nie chodzi o podryw czy jakies podboje , chłopak miał pecha i musi sie troche wyluzować najlepiej w równym sobie wieku otoczeniu . Więc mile widziane dyskoteki , nie wiem plażowe ,
w miasteczku , czy gdzieś indziej
Jakieś propozycje ????? Prosiłbym najpierw o coś na Krk'u potem mógłbym rozważyć inne propozycje . Pomóżcie mi bo ja nie znam Chorwacji tak ja wy (po przeczytaniu paru topiców myśle że mam doczynienia z ludźmi bardziej doświadczonymi w tej kwestii odemnie)
Pozdrawiam i dziękuje za każdą odpowiedź z góry!!!!!!!!!
EDIT: 15.05.2005 11:54 odkleiłem temat w ramach sprzątania
JoeF