Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witajcie wszyscy internauci-turyści.
W tym temacie proszę Was o przedstawienie swoich opinii na temat Campingu Maritime w miejscowości Privlaka niedalego Zadaru oraz campingu Matea w miejscowości Vir na półwyspie powyżej m. Privlaka.
Kolego na tej stronie znajdę chyba wyłącznie ceny. Interesuje mnie natomiast położenie, standard, plaża, zadrzewienie, sklepy, łazienki- dosłownie wszystko co mozna o tym cempie powiedzieć, przede wszystkim czy warto tam jechać.
Czytając forum zauważyłam że piszesz przewodnik po camp. Chorwacji nawet to dobry pomysł. Na twoim miejscu zbierała bym prospekty .są wiarogodniejsze niz ludzkie opinjie"jednemu sie podoba matka drugiemu córka"
Czytając forum zauważyłam że piszesz przewodnik po camp. Chorwacji nawet to dobry pomysł. Na twoim miejscu zbierała bym prospekty .są wiarygodniejsze niz ludzkie opinjie"jednemu sie podoba matka drugiemu córka"
Cześć Petris. Nie piszę przewodnika po campach w HR. Chcę wyłącznie znaleźć na lato 2003 tani, ładny, dobrze położony i zadbany camp. Z przyczepą nie sposób jeździć od campu do campu. Na stronach internetowych naszych i obcych znalazłem te dwa kampingi jako jedne z tańszych i po prostu chcę się o nich czegoś dowiedzieć zanim tam dojadę i stwierdzę, że z przyczepą nie mam gdzie zawrócić tak jak np w Crkvenicy.
Viru zdecydowanie nie polecam byłem pelno ludzi tlok miejscowosc typu kombinat. Jak zobaczylem (bo tez poczatkowo wybralem ta miejscowosc) pojechalem dalej skonczylo sie na Murterze - pieknie polozona wyspa. Dosc niskie ceny choc standard taki sobie ..no ale w szczycie sezonu.
Ostatnio edytowano 16.04.2003 23:33 przez Irem, łącznie edytowano 1 raz
Ja tez mam taka przyczepe moze wieksza. po prostu stawiam ja w marcu nad nasza piekna zatoka w Chalupach, mam wtedy wszystko.wiatr na surfing piasek dla dzieci ,. strony przepiekne ,morze .troch zimne lecz mozna wytrzymac a jadac przez Szwajcarie Kaszubska co za widoki. Mozna sie zakochac i zostac na zawszeDo pazdziernika koszt niewielki.Pare kilometrow i juz wspaniale wczasy.
gch, najlepszą biblią dla przyczepowiczów jest wydawnictwo Europa Camping Caravanning. w opisach campingow znajdziesz dosłownie wszystko, procz tego ceny na autostrdach w krajach europy, rozkłady jazdy promów itd. Troche kosztuje, ale warto.