Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Maestral Viganj

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzysztof-11
Turysta
Camping Maestral Viganj

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysztof-11 » 25.02.2006 17:43

Mam pytanko czy był ktoś może na campie Maestral w Viganj . Interesuje mnie stan sanitariatów jak również panująca na campie atmosferka.I czy można się ustawic blisko brzegu ponieważ pływam na desce.pozdro Krzysztof
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 25.02.2006 18:50

Byłem przez kilka godzin na plaży w Viganj. Żona okiełznała tam z powodzeniem po raz pierwszy deskę. Camping wygląda na przyjemny. Cisza, spokój, zacieniony. Nie wpadły mi w oko żadne złe sygnały.

Pozdrawiam

FUX
krzysztof-11
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysztof-11 » 25.02.2006 19:54

[quote="FUX"]Byłem przez kilka godzin na plaży w Viganj. Żona okiełznała tam z powodzeniem po raz pierwszy deskę. Camping wygląda na przyjemny. Cisza, spokój, zacieniony. Nie wpadły mi w oko żadne złe sygnały.

Pozdrawiam

FUX[/quote]A może jeszcze znasz jeszcze jakieś fajne apartmani w pobliżu .dzięki i pozdrawiam Krzysztof
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 25.02.2006 20:38

krzysztof-11 napisał(a):
FUX napisał(a):Byłem przez kilka godzin na plaży w Viganj. Żona okiełznała tam z powodzeniem po raz pierwszy deskę. Camping wygląda na przyjemny. Cisza, spokój, zacieniony. Nie wpadły mi w oko żadne złe sygnały.

Pozdrawiam

FUX
A może jeszcze znasz jeszcze jakieś fajne apartmani w pobliżu .dzięki i pozdrawiam Krzysztof

Mieszkałem w Orebicu. Wprowadź w google viganj i powinno coś Ci wyskoczyć. Miejsce jest fajne. Cisza, spokój, drinki przy plaży :lol: .

Pozdrawiam

FUX
Rafal 2004
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafal 2004 » 27.02.2006 11:26

Mam również pytanie czy w pobliżu tego kempingu macie do polecenia jakies ciekawe apartamenty dla moich znajomych. Ja jadę z przyczepą i deskami i myslę że ten kemping będzie mi odpowiadał. Mam pytanie do bywalców czy trzeba na sierpień rezerwować miejsca?
Dzięki. Rafał
krzysztof-11
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysztof-11 » 27.02.2006 12:08

[quote="Rafal 2004"]Mam również pytanie czy w pobliżu tego kempingu macie do polecenia jakies ciekawe apartamenty dla moich znajomych. Ja jadę z przyczepą i deskami i myslę że ten kemping będzie mi odpowiadał. Mam pytanie do bywalców czy trzeba na sierpień rezerwować miejsca?
Dzi ęki. Rafał[/quote Ja również jadę ze znajomymi i też coś dla nich szukam .D la mnie najważniejsza jest bliskośc morza bo też jadę z przyczepą i deskami.Wyjeżdżam z Wawy pod koniec lipca planujemy być do połowy sierpnia.W zeszłym roku byłem na campie Palme w Kuciste [który jest ze 2 km wcześniej] w sumie było nienajgorzej prawie sami Słowieńcy .Byliśmy w tym samym terminie i miejsca były to myślę że i w tym roku coś znajdziemy.Jeżdżę złotym multivanem z surfboxem na dachu to może się spotkamy.pozdrawiam Krzysztof
Rafal 2004
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafal 2004 » 01.03.2006 15:57

Cześć Krzysiek

Jeżeli byłeś w zeszłym roku to ja mam kilka pytań bo Chorwację odwiedzę poraz pierwszy. Jak wyglądało z wiatrem? Czy początkujące kobiety dadzą sobie radę z prądem który jest w kanale bo słyszałem że jest dość mocny. Czy nie ma problemu ze znalezieniem dla nieserfujących fajnych plaż ? --Myślę że spotkamy się na miejscu, ja jeżdzę grafitowym touranem z przyczepą hobby. PS Czy czasami nie jeździcie na Zatokę latem jeżeli tak to mozna się wczesniej już poznać...

Pozdrowionka Rafał
krzysztof-11
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysztof-11 » 01.03.2006 18:15

[quote="Rafal 2004"]Cześć Krzysiek

Jeżeli byłeś w zeszłym roku to ja mam kilka pytań bo Chorwację odwiedzę poraz pierwszy. Jak wyglądało z wiatrem? Czy początkujące kobiety dadzą sobie radę z prądem który jest w kanale bo słyszałem że jest dość mocny. Czy nie ma problemu ze znalezieniem dla nieserfujących fajnych plaż ? --Myślę że spotkamy się na miejscu, ja jeżdzę grafitowym touranem z przyczepą hobby. PS Czy czasami nie jeździcie na Zatokę latem jeżeli tak to mozna się wczesniej już poznać...

Pozdrowionka Rafał[/quote] Witam Rafał jak wiesz byłem w Cro w zeszłym roku ,w poszukiwaniu wiatru i jakiegoś spotu zjechaliśmy prawie całą Chorwację oczywiscie przy okazji zwiedziliśmy wiele fantastycznych miejsc ,które moim zdaniem trzeba zobaczyć bo naprawdę warto.W poszukiwaniu wiatru dotarliśmy na płw. Peljesac i chyba to jest najlepsze miejsce w Cro do pływania na desce.Jeśli chodzi o wiatr to na dziesięć dni pobytu było 6-7 dni ślizgowych.przeważnie rano zero wiatru natomiast przed południem można się uczyć ok.13-14godz zaczynało dobrze dawać i przed wieczorem przeważnie przestawało wiać.Prąd morski raczej nie jest tak silny żeby uniemożliwiał naukę fale przed południem raczej niewielkie .Plażę do kąpieli i opalania można znaleść niedaleko campu ok 400m.Na zatokę jeżdzę zatrzymuję się na campingu Chałupy 6.W tym roku myślę że będę w pierwszym tygodniu wakacji oczywiscie póżniej również.Jak będziesz chciał to możemy sę spotkać i pogadać.pozdrawiam Krzysztof
Majkimajk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majkimajk » 20.06.2006 20:59

Witam!
Chciałbym ze znajomymi wybrać się właśnie na Maestral Camping na cały lipiec. W celu rezerwacji próbowałem się skontaktować poprzez maile podane na ich stronie ale niestety bez jakiegokolwiek rezultatu :/ Macie może jakiś kontakt do nich? Chciałbym zrobić rezerwację, żeby na spokojnie już jechać i wiedzieć, że będziemy mieli gdzie spać :)
Jeszcze pytanie dot. Mistrala - jak w lipcu wieje? Oczywiście wszyscy z nas uprawiają windsurfing zaciekle, więc informacja będzie bardzo pomocna :)
~~Aloha~~

Powrót do Kempingi