Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Lanterna Camp koło Poreća- służę informacjami

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pablo 69
Turysta
Camping Lanterna Camp koło Poreća- służę informacjami

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pablo 69 » 20.07.2006 16:09

Wróciłem z Lanterna Camp koło Poreća, służe radami. Na kampie byłenm z firmy Eurocamp. Pobyt wspaniały tylko te ceny !!!, ale wakacje sa raz w roku.Pozdrawiam forumowiczów w razie pytan z chęcia udziele odpowiedzi. Jechałem samochodem na trasie Głuchołazy-Olomunc-Brno- Wiedeń- Maribor- Lubliana- Koper- Poreć.
sekou
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sekou » 20.07.2006 19:31

Witam, byłbym wdzięczny za wszelkie możliwe informacje dotyczące cen na tym campie. Jedzenie, wypozyczalnia sprzetu, dosłownie wszystko. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Spotkał Pan może kogoś kto był tam z biurem SELECTCAMP. Wybieram się tam właśnie z tym biurem i jestem czy jest wiarygodne.

Z góry dziękuje i pozdrawiam
Pablo 69
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pablo 69 » 20.07.2006 21:08

Namioty Selectcamp stoja obok namiotów Eurocampu kwatera E, w poblizu basenu dla dzieci ze słodka wodą, do plaży jest niedaleko około 50 metrów ale na dół trzeba jeszcze przejść 130 schodów ( bajka ) obok namiotów selectu jest toaleta sprzątana na okragło tak,że jest b. czysto.Do marketu jest z 5 minut drogi. Ceny : Chleb 8 kun, woda mineralna 1,5l 8 kun, coca cola podrabiana 2 litry 8 kun, oryginał 15 kun, jajka 1,5 kuny szt. lody jedna gałka 4 kuny, mięso b. drogie udka z kurczaka za kilo około 25 kun itd, piwo Ożujsko 8 kun. wszystko jest zdecydowanie droższe niż w Polsce. W knajpach margerita 30 kun, piwo 12 kun itd. Na kampie jest 3 markety ja kupowałem w KONZUMIE jest tam najtaniej ale z miejsca zakwaterowania nieco daleko.
( w Poreću jest też KONZUM tam polecam robić większe zakupy taniej niż na kampie, a przy okazji można zwiedzić cudowny Poreć )
Na kampie są dwa baseny jeden ze słona woda przy samym morzu o głębokośc 1,6m z małymi nieckami dla dzieci oraz masażami wodnymi. oraz basen ze słodka wodą dla dzieci w pobliżu kwatery E. Pobyt ogólnie bardzo fajny , a zapominiałem 1 Euro to 7 KUN.
Ostatnio edytowano 20.07.2006 21:13 przez Pablo 69, łącznie edytowano 1 raz
Pablo 69
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pablo 69 » 20.07.2006 21:12

Nie napisałem jeszcze o wiarygodności Selectcampu, wydaje mi się, że firma jest b. solidna, namiotów jest sporo, a goście z całej Europu, najwięcej Duńczyków, Holendrów, i Niemców, wyposażenie namiotów jest podobne do Eurocampu to znaczy jest lodówka, kuchenka gazowa,leżaki, stół, gril, itd.
sekou
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sekou » 20.07.2006 21:14

Wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedź;)!! A jak wygląda sprawa z zacienieniem tych namiotów?? Można w nich wytrzymać??
Aha jeszcze jedno - czy camping ma jakieś połączenie autobusowe z Poreczem bo z tego co wiem to w zeszłym roku było coś takiego??

Powrót do Kempingi