napisał(a) Pablo 69 » 20.07.2006 21:08
Namioty Selectcamp stoja obok namiotów Eurocampu kwatera E, w poblizu basenu dla dzieci ze słodka wodą, do plaży jest niedaleko około 50 metrów ale na dół trzeba jeszcze przejść 130 schodów ( bajka ) obok namiotów selectu jest toaleta sprzątana na okragło tak,że jest b. czysto.Do marketu jest z 5 minut drogi. Ceny : Chleb 8 kun, woda mineralna 1,5l 8 kun, coca cola podrabiana 2 litry 8 kun, oryginał 15 kun, jajka 1,5 kuny szt. lody jedna gałka 4 kuny, mięso b. drogie udka z kurczaka za kilo około 25 kun itd, piwo Ożujsko 8 kun. wszystko jest zdecydowanie droższe niż w Polsce. W knajpach margerita 30 kun, piwo 12 kun itd. Na kampie jest 3 markety ja kupowałem w KONZUMIE jest tam najtaniej ale z miejsca zakwaterowania nieco daleko.
( w Poreću jest też KONZUM tam polecam robić większe zakupy taniej niż na kampie, a przy okazji można zwiedzić cudowny Poreć )
Na kampie są dwa baseny jeden ze słona woda przy samym morzu o głębokośc 1,6m z małymi nieckami dla dzieci oraz masażami wodnymi. oraz basen ze słodka wodą dla dzieci w pobliżu kwatery E. Pobyt ogólnie bardzo fajny , a zapominiałem 1 Euro to 7 KUN.
Ostatnio edytowano 20.07.2006 21:13 przez
Pablo 69, łącznie edytowano 1 raz