Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Kalac - freestyle na desce, proszę o pomoc!!!!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maggie
Autostopowicz
Camping Kalac - freestyle na desce, proszę o pomoc!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) maggie » 05.02.2006 20:23

Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieje na szybką pomoc. Otorz znajomy poprosil mnie o odnaleznienie informacji na temat Campingu Kalac, wszystkie ogolnie dostępne informacje juz zebralam, jednak najwazniejsze jest przede wszystkim doswiadczenie. Prosze o informacje na temat campingu - jak wyglada plaza i jakie sa warunki do plywania na desce freestylem?? Pozdrawiam Maggie :D
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 06.02.2006 09:55

Byłam w ubiegłym roku na Korczuli, dwie noce na Kalacu...
Kamp jest wielgachny, dzielony na parcele, dobrze zalesiony, dużo łazienek, sklep itd.
Plaża ( ta, którą widziałam) jest raczej niewielka, dzielona z hotelem.
Woda prawie sie nie rusza, chyba,że odpływa wodna taxówka do centrum miasta ( co 10-15 min).
Sam kamp leży jakieś 30-40 min piechotą od centrm, więc lepiej dopłynąć taxówką (choć sama tłukłam się tam nocą nie mogąc niczego znależć).
Nie pływam na desce, więc trudno mi powiedzieć, czy się nadaje taka woda. Może lepiej przepłynąć na drugą stronę na Peljesac?
Pozdr!
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 12.02.2006 19:56

wiolak3 napisał(a):. Może lepiej przepłynąć na drugą stronę na Peljesac?
Pozdr!

potwierdzam camping Perna , Antony Boy to jedne z lepszych miejsc na deske
http://www.jacek.czarnydunajec.pl/galeria.php?co=lista&ile=57&ktora=4&id=40
pozdr
j.p

Powrót do Kempingi