Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Jure w Makarskiej.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niela
Turysta
Camping Jure w Makarskiej.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niela » 18.07.2006 14:20

Witam, wybieram się w sierpniu do samej Makarskiej. Poszukuję jakiegoś campa, jednak wybór jest bardzo ograniczony. Jedyne co znalazłam to camp Jure. Czy ktoś z Was tam był lub zna jakieś ciekawsze campy w samej Makarskiej?
billea
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 20.07.2006 10:09

Dołączam sie do pytania, też interesuje mnie ten camping, ewentualnie jakis inny w bliskiej odległosci od Makarskiej ( żeby można było na piechotę przejść)
piweczko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piweczko » 20.07.2006 10:48

witam
Jak jest z opłatami za kamping, jeśli pod namiot to opłata zawiera?
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 25.07.2006 22:25

Niela napisał(a):Witam, wybieram się w sierpniu do samej Makarskiej. Poszukuję jakiegoś campa, jednak wybór jest bardzo ograniczony. Jedyne co znalazłam to camp Jure. Czy ktoś z Was tam był lub zna jakieś ciekawsze campy w samej Makarskiej?

W samej Makarskiej Jest tylko jeden Camp - własnie Jure.Jest niesamowicie zatloczony a sama plaża wygląda jak mrowisko.Szukalismy innego ale nie ma wiecej campow nawet malych. Jadąc na poludnie wylądowalismy 20 km dalej na campie Ciste, czego nie zaluje,
Niela
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niela » 26.07.2006 09:43

yeti33 napisał(a):
Niela napisał(a):Witam, wybieram się w sierpniu do samej Makarskiej. Poszukuję jakiegoś campa, jednak wybór jest bardzo ograniczony. Jedyne co znalazłam to camp Jure. Czy ktoś z Was tam był lub zna jakieś ciekawsze campy w samej Makarskiej?

W samej Makarskiej Jest tylko jeden Camp - własnie Jure.Jest niesamowicie zatloczony a sama plaża wygląda jak mrowisko.Szukalismy innego ale nie ma wiecej campow nawet malych. Jadąc na poludnie wylądowalismy 20 km dalej na campie Ciste, czego nie zaluje,

Dzięki za info :D Pszypuszczałam, że ten JURE jest oblegany. Też myślimy o campie Ciste... Na ich stronie internetowej jest info, że w każdy piątek ich goście są zapraszani na coś w rodzaju rybnego party... wiesz coś na ten temat?
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 26.07.2006 12:18

Przed campem Ciste znajdują się jeszcze dwa : Boban i Dole. Ceny podobne, campingi godne polecenia.
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 27.07.2006 09:06

Niela napisał(a):
yeti33 napisał(a):

Dzięki za info :D Pszypuszczałam, że ten JURE jest oblegany. Też myślimy o campie Ciste... Na ich stronie internetowej jest info, że w każdy piątek ich goście są zapraszani na coś w rodzaju rybnego party... wiesz coś na ten temat?

Tak w każdy piątek wszyscy mieszkańcy campu otrzymują gratisowo rybe z reguly makrelę.Jest to okazja do wspolnego poimprezowania.
Nat
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nat » 17.03.2009 00:26

Czy ktoś mógłby napisać coś więcej o kempingu Jure? Jak daleko położony jest od centrum Makarskiej? Jaki stan sanitariatów? Czy trudno o zacienione miejsce?
Każde informacje mile widziane. :)
jul22ka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jul22ka » 02.06.2011 09:43

Witam, witam :D
Przyłączam się do prośby powyższej!!! Może ktoś urlopował na kempingu Jure w Makarskiej. Wybieram się tam wraz z rodziną w sierpniu. Mamy zarezerwowane bungalowy! Zastanawiam się tylko, czy to nie będzie kompletna porażka?
I jeszcze jedno pytanie: czy warto ze sobą zabrać rowery?
Pozdrawiam

Powrót do Kempingi