Niela napisał(a):Witam, wybieram się w sierpniu do samej Makarskiej. Poszukuję jakiegoś campa, jednak wybór jest bardzo ograniczony. Jedyne co znalazłam to camp Jure. Czy ktoś z Was tam był lub zna jakieś ciekawsze campy w samej Makarskiej?
yeti33 napisał(a):Niela napisał(a):Witam, wybieram się w sierpniu do samej Makarskiej. Poszukuję jakiegoś campa, jednak wybór jest bardzo ograniczony. Jedyne co znalazłam to camp Jure. Czy ktoś z Was tam był lub zna jakieś ciekawsze campy w samej Makarskiej?
W samej Makarskiej Jest tylko jeden Camp - własnie Jure.Jest niesamowicie zatloczony a sama plaża wygląda jak mrowisko.Szukalismy innego ale nie ma wiecej campow nawet malych. Jadąc na poludnie wylądowalismy 20 km dalej na campie Ciste, czego nie zaluje,
Niela napisał(a):yeti33 napisał(a):Niela napisał(a):Witam, wybieram się w sierpniu do samej Makarskiej. Poszukuję jakiegoś campa, jednak wybór jest bardzo ograniczony. Jedyne co znalazłam to camp Jure. Czy ktoś z Was tam był lub zna jakieś ciekawsze campy w samej Makarskiej?
W samej Makarskiej Jest tylko jeden Camp - własnie Jure.Jest niesamowicie zatloczony a sama plaża wygląda jak mrowisko.Szukalismy innego ale nie ma wiecej campow nawet malych. Jadąc na poludnie wylądowalismy 20 km dalej na campie Ciste, czego nie zaluje,
Dzięki za info Pszypuszczałam, że ten JURE jest oblegany. Też myślimy o campie Ciste... Na ich stronie internetowej jest info, że w każdy piątek ich goście są zapraszani na coś w rodzaju rybnego party... wiesz coś na ten temat?