napisał(a) waldemar1973 » 10.07.2011 20:05
hah !
na początku pozdrawiam gorąco
arta66 kojarzę faceta - byliśmy w tym samym terminie na tym kampie - może sobie przypomnisz - dwie rodzinki z Poznania nocujące w namiotach i nasz wypad nocny do Dubrovnika ! (powrót na kemp ok 4 czy 5 nad ranem - myślałeś wtedy, krzątając się przy sanitariatach szykujemy się do wyjazdu a my wróciliśmy
))) )
wracając do tematu - również gorąco polecam ten kemp, jest niewielki, kameralny co akurat dla mnie stanowi duuuży plus, ma świetne położenie - dojście do plaży z najdalszego jego zakątka zajmuje max 2 minuty, każdy może znaleźć sobie miejsce dla siebie na plaży - na skałkach, sanitariaty baaardzo zadbane- potwierdzam - kilka razy sprzątane - miejsce jednak lepiej zarezerwować bo ciężko się załapać "w ciemno" ... co do obsługi - było małe potknięcie - rezerwując miejsce dla dwóch namiotów zaznaczyłem dokładnie , że namioty są w miarę duże - podałem nawet ich wymiary - na miejscu chcieli nam wcisnąć małe poletko, ale po małej awanturze wywalczyliśmy dobre miejsce na dwa namioty
. Kemp stanowi świtną bazę wypadową np do Parku KRKA. Załączę parę fotek z kempu. Reasumując - P O L E C A M !!! Pewnie tam jeszcze wrócimy. Pozdro dla wszytskich CROmaniaków !!!!
pobliże plaży (wzdłuż wybrzeża - idąc w lewo z kempu)
sunset z pobliskiego Primosten