Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping gas- gdzie kupic w DUbrovniku ?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bartek L.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek L. » 27.05.2010 09:36

Gdzie moge kupic camping gas w Dubrovniku ? Chodzi mi o cos takiego http://www.caravanning-online.co.uk/aca ... 06-LRG.jpg , bede mial zaledwie 1,5 godz. na dworcu autobusowym na zalatwienie tego. licze na jakies wskazowki, ewenntualnie jak to wytlumaczyc Chorwatom ? Jak to sie nazywa? Jak wyglada okolica dworca autobusowego? Czy sa tam jakies sklepy turystyczne , ewen. budowlane? CHyba, ze ktos z Was przewozil taki zasobnik samolotem, z tego co wiem, jest to surowo zabronione, ale wiem tez o takich , ktorzy przewiezli z powodzeniem.....
maciek k.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek k. » 27.05.2010 09:45

Może i Ci się uda przewieźć taka butlę oczywiście w bagażu rejestrowanym a nie podręcznym. Ale nie warto. Teraz są tak dokładne kontrole bagażu, że nie radze wiesz mi bo wiem o czym mówię. W razie kary masz już po wakacjach.
pzdr. Maciek
Wandula
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wandula » 27.05.2010 20:24

Bartek L. napisał(a):Gdzie moge kupic camping gas w Dubrovniku ? Chodzi mi o cos takiego http://www.caravanning-online.co.uk/aca ... 06-LRG.jpg , bede mial zaledwie 1,5 godz. na dworcu autobusowym na zalatwienie tego. licze na jakies wskazowki, ewenntualnie jak to wytlumaczyc Chorwatom ? Jak to sie nazywa? Jak wyglada okolica dworca autobusowego? Czy sa tam jakies sklepy turystyczne , ewen. budowlane? CHyba, ze ktos z Was przewozil taki zasobnik samolotem, z tego co wiem, jest to surowo zabronione, ale wiem tez o takich , ktorzy przewiezli z powodzeniem.....
Wandula
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wandula » 27.05.2010 20:29

Witam! kilka lat temu taką butle kupilismy na stacji benzynowej ale w zeszłym roku bylismy na peljesacu i mielismy problem z kupnem. Nigdzie nie bylo i musielismy kupic w konzumie kuchenkie elektryczna.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone