conti napisał(a):Czy ktoś posiada plan tego kampu, bo nie mogę znaleźć na stronie ?
z_byszek napisał(a):gusia-s napisał(a): Planu w recepcji nie widziałam.
Plan można dostać w recepcji - taki na kartce formatu A4 .A w zasadzie to dają każdemu
kto wjeżdża i szuka miejsca.
gusia-s napisał(a):z_byszek napisał(a):gusia-s napisał(a): Planu w recepcji nie widziałam.
Plan można dostać w recepcji - taki na kartce formatu A4 .A w zasadzie to dają każdemu
kto wjeżdża i szuka miejsca.
Nam nie dali w 2012 - kazali poszukać wolnego miejsca i tylko powiedzieli że w pierwszej linii to parcele a reszta miejsca nieparcelowane.
Kat Niss napisał(a):Jeszcze jedno pytanie: czy z campu można przejść się do pobliskich miejscowości plaża? czy może są inne ścieżki? Jak można dostać się do Makarskiej lub innych pobliskich wioseczek - kursują jakieś busy?
Pozdr.
Janusz Bajcer napisał(a):Kat Niss napisał(a):Jeszcze jedno pytanie: czy z campu można przejść się do pobliskich miejscowości plaża? czy może są inne ścieżki? Jak można dostać się do Makarskiej lub innych pobliskich wioseczek - kursują jakieś busy?
Pozdr.
gusia-s napisał(a):Kempingiem i wzdłuż morza dojdzie się tylko do Zivogosce Blato, do pozostałych najbliższych wiosek tylko Jadranką bez pobocza ale to niezły kawałek drogi na pieszy spacer. Najbliższa większa wiocha to Zivogosce Porat 94,5km) Igrane (7 km)
Z. Blato leży w zatoce odciętej po obu brzegach klifami.
Jadąc od Makarskiej to przy Jadrance, tuż przed tablicą miejscowości Ż. Blato jest przystanek autobusowy więc zapewne jakaś komunikacja na trasie Split-Makarska-Dubrovnik jest ale szczegółów nie znam, bo korzystam zawsze ze swojego auta lub komunikacji morskiej.
Odnośnie wifi to nie było darmowego. W tej chwili to raczej zbędne, odkąd znieśli nam opłaty roamingowe. Możesz przecież korzystać z internetu na tel jak w PL.
Kat Niss napisał(a):Dziękuję Panie Januszu, widzę, że jest Pan niesamowitą kopalnią wiedzy
Janusz Bajcer napisał(a):Kat Niss napisał(a):Dziękuję Panie Januszu, widzę, że jest Pan niesamowitą kopalnią wiedzy
"Kopalni wiedzy" jak widzisz z następnego postu - jest więcej.