Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

camping dla rodziny z dzieckiem okolice Splitu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
iwona.gmurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona.gmurek » 08.08.2011 09:26

czy ktos może polecic jakis camping w okolicach Splitu..odpowiedni dla rodziny z dziećmi ? Będę wdzieczna za jakieś namiary. ( interesują mnie dobre warunki sanitarne i ciekawa plaża )

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lancet
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lancet » 08.08.2011 14:11

Ładny camp jest nie daleko Sibenika w miejscowości żaborić o nazwie Jasenovo byliśmy tam dwa lata temu dla rodziny co nie lubią hałasu świetny plaża płaska dość płytka do marketów 6km cena średnia ale do przyjęcia właściciel spoko jedyny problem to miejsca może być ciężko myśmy trafili bez rezerwacji może i wam się uda pozdrawiam
iwona.gmurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona.gmurek » 08.08.2011 14:30

dziekujemy za namiary :-)
browar
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) browar » 09.08.2011 18:15

Ja bylem w tym roku w Omis kamp nazywa się Galeb 20 km od Splitu. Na forum różnie się o nim pisze, zaryzykowaliśmy i nam się podobało. Plaża jest żwirowa , woda może nie kryształ, ale też nie taka znowu zła, sanitariaty czyste , 2 x dziennie zabawy-animacje dla dzieci, dużo krabów do łowienia (dla naszych dzieci to była niezła atrakcja ) , całkiem przyjemna restauracyjka na terenie kampu, a 3 minuty pieszo od kampu rewelacyjnie zaopatrzony duuuuży Studenac. samo miasteczko też niczego sobie , nie powala , ale są ruiny zamku piratów do zwiedzenia (ładna panorama z góry) i kanion rzeki Cetiny można zobaczyć.
slawek70
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek70 » 14.08.2011 09:01

Polecam SOLARIS w Sibeniku
Jak z małymi dziećmi to będzie strzał w "10",tylko nie należy brać parceli bo może być głośno i drogo (22 E),wystarczy miejsce kempingowe za 9E Pozostałe ceny to dorośli 7,5E i dzieci 6E
My byliśmy na przełomie lipca i sierpnia ,rozbilśmy się za hotelem NIKO,było cicho i spokojnie ,dużo cienia ,blisko do czystych sanitariatow, a do plaży z łagodnym zejsciem ok 500m
Życzymy udanego wypoczynku
lancet
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lancet » 14.08.2011 09:29

Solaris = Moloch takie jest moje zdanie a 500 do morza to śmiech na sali byłem widziałem nie polecam a do tego z małymi dziećmi hehe to już w ogóle do niczego. Jasenowo dużo tańsze i do morza myśmy mieli 10m (dziesięć metrów) pozdrawiam.
slawek70
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek70 » 14.08.2011 13:18

Jeżeli Solaris taki zły to dlaczego tysiące ludzi go wybierają i mało tego wracają tu ponownie Powtarzam dla dzieci jest naprawdę super
Widocznie jest nieodpowiedni dla Ciebie ale wolność wyboru wybrzeże jest wystarczająco duże
AnaSz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnaSz » 22.02.2012 11:09

iwona.gmurek napisał(a):czy ktos może polecic jakis camping w okolicach Splitu..odpowiedni dla rodziny z dziećmi ? Będę wdzieczna za jakieś namiary. ( interesują mnie dobre warunki sanitarne i ciekawa plaża )

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja proponuję Camp u Dragana.
http://www.campdragan.com/camp%20pol.html
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 23.02.2012 10:30

Polecam kamping labadusa na ciovo
Maly i kameralny nad samym morzem i z boku jest plaza kamienista
Wszystko zalezy w jakim wieku maci dzieci
Bylem tam juz 3 razy z swoimi dzieciakami
Nie ma specjalnych wygod dla dzieci poza piaskownica i bujawką
ale nam bylo fajnie
Do splitu droga bedzie jakies 25km
Ale z drugiej strony wyspy jest stateczek do splitu

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone