napisał(a) Rafi70 » 04.07.2024 07:04
Od półtora tygodnia jestem na Cikat i mam kilka uwag , otóż nie spotkałem się jeszcze , dlatego zwróciłem uwagę , że woda w basenach i całym parku wodnym jest słona , jest zakaz wnoszenia wszelkich dmuchańców i zabawek , nie można też wnosić własnych leżakow lub krzeseł ( leżak 6eur). I co mne bardzo zdziwiło ( miałem przez to nieprzyjemną rozmowę z managerem) auta muszą stać na parkingu , a parking jest na zewnątrz przed bramą wjazdową. W tym roku jestem pod namiotem typu Safari i ten zakaz dotyczy właśnie ich użytkowników. Wiemy , że w autach trzyma sie gotówke i elektronikę , dlatego też byłem na to zły. Zauważyłem , że ochrona wogóle nie reaguje na wchodzących " uchodżcow" którzy wnosili różne rzeczy na teren , zeby pohandlowac na parcelach , głownie były to wentylatory.
A teraz to co mi się podoba to woda , piękny krystaliczny lazur. Węzly sanitarne nowe , czyste i zadbane. Sklep i piekarnia dobrze zaopatrzone z cenami nieznacznie wyższymi . Fajne boiska i place zabaw , natomiast animacje trochę słabe , moje dzieciaki są przyzwyczajone ( z racji pobytu na wielu kempingach ) do lepszych