napisał(a) twister07 » 07.09.2018 14:25
Hej, wrażenia mieszane. Kamp duży i czysty. Ani razu nie staliśmy w kolejce pod prysznic, zawsze było czysto. W większości parcele są zacienione. W opisach na stronie jak będziesz na aktywnej mapie i klikasz w kwadracik z parcelą jest opis (jej wielkość, czy jest woda, prąd i cień). Plaże są zróżnicowane i każdy coś znajdzie dla siebie. Basen jak dla mnie porażka. Byliśmy 1,5 godziny i na tym się skończyło. Woda niestety nie jest słodka, tylko chlorowana morska. Szczypie, piecze i wychodzisz biały. Leżaki na basenie dodatkowo płatne. Może za dużo wymagam, ale po zeszłym roku we Włoszech, trochę ciężko się przestawić. W morzu zdecydowanie fajniej
Na animacjach nie byliśmy żadnych
to tu się nie wypowiem. Wg mnie jest cicho i spokojnie. Nasz parcela była idealna. Dostatecznie duża, blisko plaży i z widokiem na morze. Wg mnie jest drogo szczególnie, że basen porażka, a na plaży nie ma żadnych dodatkowych atrakcji. Taniej było w KRK gdzie też basen był fajny, a na plaży - w wodzie rozstawiony był dmuchany duży tor przeszkód.
Być może moje rozgoryczenie wzięło się stąd, że postanowiliśmy tyle zapłacić ze względu na basen. Miał być alternatywą dla morza, odpoczynkiem od soli... Chcieliśmy, żeby dzieci mogły poskakać, pozjeżdżać i poszaleć.