whysky66 napisał(a):PrzemoVKP : podrzuć kolego kilka cen z tego kempu - wyjazd lada dzień
Proszę >>> http://www.campingrovinjvrsar.com/Campg ... Price_List
whysky66 napisał(a):PrzemoVKP : podrzuć kolego kilka cen z tego kempu - wyjazd lada dzień
orzech299 napisał(a):Moi drodzy mam pytanie odnośnie kempingu Amarin. Mam do niego ogromny sentyment z dzieciństwa dlatego w tym roku po długiej przerwie chciałem znów tam zawitać prawdopodobnie 7 września. Niestety na stronie rezerwacyjnej spotkała mnie niespodzianka... cały tydzień od 7 podobno jest zajęty. Nie chce spedzać wakacji w żadnym innym miejscu. Czy sądzicie że jadąc w ciemno uda mi się tam rozbić namiot? Jest tam nadal free zone czy jedynie parcele? Może to celowa robota "zarządców" kempingu żeby ludzi troszke rozepchnąc na cały wrzesień. Nigdy wcześniej nie próbowałem rezerwować parceli i na miejscu nie było problemu z rozbiciem, ale teraz zacząłem się obawiać, że będę musiał szukać innego miejsca. Może ma ktoś jakieś doświadczenia w takiej kwesti. To mój pierwszy post więc proszę o pomoc i wyrozumiałość, no ale gdzie miałem zwrócić się o pomoc jeśli nie tutaj