napisał(a) krzy41siek » 05.06.2011 09:46
witam ponownie Mimik co do twojej prozby o fotki niema sprawy wyda sie polecenie mej pani
i ci je podesle na maila
postaeam sie je tez tutaj umiescis ,tylko musze dojsc do tego jak to zrobic poniewaz nie jestem biegly w tych zabawkach
poprosze syna.--- a co do twojego pytania Rycho to sie ma tak na camp Tomas trafilem jadac od strony Trogiru jest ich kilka bynajmiej ja je zauwazylem jest nawet moloch kturych nie lubue ,acz kolwiek jezdzilem tam po zakupy jest market przy campie okolo 10km od Tomas cam .Jesli chodzi o sam camp to sie ma tak prospekt ktury ja mam z ubieglego roku jest jeszcze sprzed owego pozaru ,kawiarenka ktura widnieje na nim jest wlasciwie miejscem na wieksze posiedzenia ,napoje jak piwko czy cola mozna bylo kupic w recepci wiadomo ekstra ceny lodowki tez mieli
.Cempink jest niedurzy z tarasami wiec kampery sie zbyt naniego nie pchaja maksymum 4 wjada bynajmniej jak ja tam bylem ,jesli chodzi o wczasowiczow glownie obsada polska paru wlochow i niemcow przewazaja starzy bywalcy z polski ,jeszcze jedno zjazd na camp byl oznaczony bynajmniej rok temu zwykla odrecznie wymalowana tabliczka ,ja zwrucilem nania uwage w ostatniej chwili,ze jak bralem zakret zjazd ostry w dul to rodzina by sie z auta wysypala
,obaluga mila dwuch starszych panow chyba bracia,tualety bylem zdziwiony odnowione i czyste ,nie zauwazylem by brakowalocieplej wody pod natraskiem ,no naczynia tak tylko zimna woda ale to szczegul kto bysie tym przejmowal,czysto i schludnie jak dlamnie rano dostawa swierzego pieczywa,morzna sie wybrac promenada spacerkiem do Grebastica wieksza miejscowosc pierwsze kilka dziesiat metrow nie szczegulne lecz reszta drogi asfalt, wiec rzycze udanego wypoczynku, ja w tym roku ruszam 22 lipca morze sie nasze drogi zejda pozdrawiam