Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camp Solaris - Istria

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bubbu
Croentuzjasta
Camp Solaris - Istria

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bubbu » 01.12.2009 15:45

Zbliża się zima i czas na plany na 2010r. Chciałbym ułatwić sobie i innym wybór kempingu FKK na przyszłe wakacje, zakładając oddzielne tematy dla każdego kempingu. Wydaje mi się że takie uporządkowanie tematów będzie korzystne. Na temat Bunculuki i Baldarinu wątki już są. Ten wątek to kemping Solaris na Istrii.
Byliśmy tam w 2007r. Wysoki standard, ceny niższe niż na Ulice. Duża ilość czystych sanitariatów. Miejsca zacienione, nawet blisko plaży. Basen dla dzieci. Możliwość wycieczki katamaranem do Wenecji. Ogólnie bardzo dobre wrażenia. Jedyna wada to brak dzikich górskich wybrzeży, charakterystycznych dla wysp. Zapraszam do umieszczania aktualnych opinii.
Link do strony kempingu: http://www.camping-adriatic.com/naturist-camp-solaris-porec/
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 04.12.2009 08:46

Ja niestety nie pomoge gdyz nie bylismy na zadnym z wymienionych przez Ciebie campow. Chetnie jednak poczytam :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.12.2009 11:01

piotrulex napisał(a):Ja niestety nie pomoge gdyz nie bylismy na zadnym z wymienionych przez Ciebie campow. Chetnie jednak poczytam :D

A czy Ty komulkolwiek pomogłeś na Forum. Myślisz tylko o naturystycznych plażach i saunie w międzynarodowej obsadzie. Trzeba Cię wziąść pod peryskop koleżko. Cosik Mistrzu Kolorowy jesteś niepewny politycznie. :evil:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.12.2009 15:00

Jak mozesz to przypomnij prosze jak tam wyglada dokladnie temat basenu bo wiem ze nam cos tam nie pasowalo i dlatego wlasnie nie bralismy tego campu pod uwage. jest maly, platny czy ze slona woda? A moze cos innego .... Dzieki i prosze o wyjasnienie
Bubbu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bubbu » 06.12.2009 19:05

Basen był ogólnodostępny, ale korzystały z niego głównie dzieci. Przyznam, że nie wchodziłem i nie wiem jaka była woda. Bezpłatne natryski na plaży rozwiazywały problem soli.
Jeszcze jedno - internet WI-FI był w 2007 dostępny bezpłatnie, ale łączność była kiepska, być może byłem za daleko od anteny.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 07.12.2009 08:28

Bubbu napisał(a):Basen był ogólnodostępny, ale korzystały z niego głównie dzieci. Przyznam, że nie wchodziłem i nie wiem jaka była woda. Bezpłatne natryski na plaży rozwiazywały problem soli.
Jeszcze jedno - internet WI-FI był w 2007 dostępny bezpłatnie, ale łączność była kiepska, być może byłem za daleko od anteny.

moja malzonak nie przepada za skalistymi plazami i za mocno slona woda. w Chorwacji preferuje basen ze slodka woda w ktorym idzie sie w miare komfortowo popluskac. Na Ulice jest rewelacyny. Dodatkowo nasza mloda miala wtedy nieco ponad 3 lata i na skalistej plazy nie byla by zbyt bezpieczna znajac jej tendencje do dzikowania :wink: . Obiecalem ze nastepnym razem naucze ja nurkowac ale to tez wole robic w basenie i to koniecznie z woda nie szczypiaca w oczy. Solaris nam polecali bywalcy polnocnej Chorwacji ale cos z tym basenem chyba nam nie pasilo
piotr gd
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr gd » 19.12.2009 16:08

Basen jest dość mały i zatłoczony, ale woda w nim jest słodka.

Powrót do Naturystyczna Chorwacja