Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

camp Slanica - Murter

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ALL
Globtroter
camp Slanica - Murter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ALL » 13.01.2007 20:05

w 2005 r byłem na tym campie.
Czy był ktoś w 2006r i czy zmieniły sie sanitariaty bo 2 lata temu nie były najlepsze.
i przy okazji czy zmienili coś z ciepła wodą tzn. czy już jest ciepła wieczorem?

Dzięki za odpowiedzi
ALL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ALL » 19.01.2007 20:00

Czy rzeczywiście nikt nic na ten temat nie wie?

Czy nikt tam nie był w 2006r.
Hadson
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadson » 31.01.2007 23:56

Ja bylem w 2005. Ale to Ciebie nie satysfakcjonuje.
Sanitariaty były kiepskie. Kemping wydał mi się mało atrakcyjny. Aczkolwiek widok piękny i plaża również.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 11.02.2007 22:08

Pisałam już gdzieś o tym, że w 2000 roku w Murter plaża Slanica to było marzenie - rankiem pustki na plaży - wieczorkiem plaża dla nas, a gdy wróciłam tam w 2005 to zwiewałam, bo czułam się jak w wesołym miasteczku, o godz 19 było tam tak gwarno jak w hipermarkecie podczas deszczowej pogody, ot taka kolej rzeczy, że z roku na rok nie wiemy co zastaniemy :?: :wink: :?: :wink: :?:
ALL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ALL » 12.02.2007 19:11

Dzięki Dzięki za komentarz ale pewnie piszesz o głównej plaży piaszczystej przed wjazdem na camp.

Podejrzewam że tak jak w 2005r. plaża a raczej kamienie przy campie nie są oblegane a jeszcze dalej dzika plaża za campem też nie wygląda najgorzej (z tym że bylismy w czerwcu).

Natomiast mnie ciągle interesuje czy w zeszłym roku poprawiły się sanitariaty - czystość, dostępnośc ciepłej wody.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 13.02.2007 21:56

ALL napisał(a):Dzięki Dzięki za komentarz ale pewnie piszesz o głównej plaży piaszczystej przed wjazdem na camp.

Podejrzewam że tak jak w 2005r. plaża a raczej kamienie przy campie nie są oblegane a jeszcze dalej dzika plaża za campem też nie wygląda najgorzej (z tym że bylismy w czerwcu).

Natomiast mnie ciągle interesuje czy w zeszłym roku poprawiły się sanitariaty - czystość, dostępnośc ciepłej wody.

To się chyba nie polepszy, bo wydaje mi się, ze z czystością to było lepiej w końcówce lat 90-tych i kamp wtedy był dużo ładniejszy (ale też dużo mniejszy) a jak narobili półek i dróżek to zrobiło się jak w parku miejskim, niestety sanitariatów chyba nie przybyło. Nie mieszkałam nigdy na tym kampie, ale codziennie spacerowałam po jego terenie. Wieczorami ludzie z kempingu korzystali z prysznica na plaży, bo wtedy jeszcze takowy istniał.
mariusz nowak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz nowak » 03.03.2007 11:19

witam.
byłem tam 2006r /tylko chwile/znalezienie miejsca w sierpniu było
nierealne.przy takiej liczbie turystów przy tylu sanitariatach na temat
czystości lepiej nie rozmawiać.nie polecam tego miejsca tam jest jak
w ulu.
pozdrawiam mariusz
Hadson
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadson » 03.03.2007 19:33

Główna plaża slanica była masakrycznie zatłoczona. Osoba obok osoby. ręcznik obok ręcznika. Kamienie przy campingu też były zatłoczone od strony slanicy. W dalszej części było coraz mniej. Ta wysepka była pustawa i tam nie było tłoku. ALE sam w sobie Kemping masakra. Nigdy bym tam nie pojechał.
migit
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) migit » 09.04.2007 21:44

Byliśmy na tym kampingu w 2006r., w ostatnim tygodniu sierpnia. Miejsce można było znaleźć, tyle że wyżej. Sanitariaty nieciekawe, ciepła woda tylko w dzień, wieczorem prawie nigdy nie było. Poza tym było całkiem przyjemnie.

Powrót do Kempingi