Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camp Skrovdara na wyspie Pag

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojteker
Odkrywca
Camp Skrovdara na wyspie Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojteker » 12.08.2008 19:35

Byłem na tym campingu tylko 3 dni,ale bardzo mi się spodobał. Spokojny,niewielki i czysty.Podzielony jest na około 30 parceli rozmieszczonych wzdłuż wyasfaltowanej drogi.Do bardzo fajnej plaży nawet z nieco dalej położonych miejsc campingu jest co najwyżej 2 minuty.Nie ma prądu,wiec życie toczy się na nim od wschodu do zachodu słońca.Codziennie rano dostawa pieczywa,a najbliższy sklep w odległości ok 2km.
Właściciel bardzo miły z dobrym angielskim.Za dobę pobytu płaciliśmy około 120 kun (3osoby+namiot+auto).Plaża z drobnymi kamieniami,murek chroniący od fal i kładeczka.Toalety i prysznice bez rewelacji ale zadbane i czyste.

Na ewentualne pytania chętnie odpowiem.
Pozdrawiam.

strona campu :

http://www.metajna.com/skovrdara/foto.htm#11.jpg
Ostatnio edytowano 18.02.2011 14:29 przez wojteker, łącznie edytowano 1 raz
buri
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) buri » 18.08.2008 14:17

Witaj wojteker
Właśnie poszukuje jakiegoś spokojnego kempingu, mam do Ciebie pytanie czy toalety też są bez prądu? czyli w nocy latarka i do toalety :) ?
Wiesz może czy przyjmują tam ludzi z psami?
Pozdrawiam
wojteker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojteker » 18.08.2008 15:41

Witaj - W toalecie jest akumulator jakiś więc można zapalić światełko w razie ''potrzeby'' :lol:
Co do pieska to nie wiem bo nie widziałem nikogo z psem,ale myślę że nie powinno być problemu.Można zawsze zadzwonić wcześniej ewentualnie w tej sprawie - właściciel dobrze mówi po angielsku.
p.s:
W tamtej okolicy jest jeszcze jeden camp : "Dražica"
buri
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) buri » 19.08.2008 09:23

No dokładnie zadzwonię i dowiem się szczegółowa, też myślę, że nie powinno być z tym problemu, po za tym to będzie już praktycznie pod koniec sezonu.

Wiec decyzja już podjęta, jedziemy na "Pag" :D a z polem to jeszcze zobaczymy, ale na pewno jeden z dwóch, "Dražica" lub "Škovrdara".

Pozdrawiam i Wielkie dzięki za pomoc i informacje!

Powrót do Kempingi