napisał(a) woka » 27.05.2007 18:21
darioA napisał(a):Wybieramy się pod koniec czerwca na KRK dwie rodziny z dziećmi. Mam kilka pytan o ten camp. Jak z cieniem , plaża żwirkowa wchodząca w morze , ale czy jest tam głęboko, czy samochód może stać przy namiocie, jakieś atrakcje dla dzieci, nurkowanie??, może są w necie jakieś zdjęcia , jakie są ceny za pobyt , czy cena za parcele obejmuje prad i prysznice.
Jeszcze jedno ile kosztuje przejazd mostem na KRK i jak długo jedzie sie do Starej Baski na ten camp.
Dużo pytań, ale nie chcemy jechać z dziećmi całkiem w ciemno.
Może znacie podobny camp. w taj okolicy.
1)- cień jest ale po bokach głównego kempingu (patelni), aby go mieć, musisz znaleźć sobie miejsce,
2)- plaza faktycznie żwirkowa ( po bokach juz kamienie)
3)- głęboko jest "po bokach", na głównej plaży - łagodnie, dla dzieci bez problemu
4)- widziałem samochody obok namiotów,
5)- atrakcje dla dzieci - rzut kamieniem do wody ( chyba nie ma , nie widziałem)
6)- nurkowanie- szczegolnie "po bokach" tam jest głębiej ale nurkujesz sobie gdzie chcesz.
7)- odległość od most do KRK (miasto) jest 30 km. KRK-Stara Baska ... nie liczyłem ale moim zdaniem około 12-15 km. Czyli ponad 40 km. ( Piotrek B. lekko zaniżył ale w granicach błędu).
Na resztę nie znam.
ps.
Witaj Piotrek B. ( znowu jesteś pierwszy)