Witam, byłem na tym campie od 25.06 do 5.07 2011r. Jak większość osób mogę gorąco polecić ten camp. Byliśmy z 2 letnim dzieckiem i byliśmy bardzo zadowoleni (przenieśliśmy się z Pagu z Simuni Village camp). Toalety były bardzo czyste, co prawda były tylko po 3 natryski,toalety i umywalki oczywiście oddzielnie dla pań i panów ale nigdy nie czekaliśmy w kolejce, natomiast zdarzyło się że spadło ciśnienie pod prysznicem (może 2 krotnie przez cały pobyt) Kilka natrysków zewnętrznych rozmieszczonych w różnych miejscach i tak samo miejsca do mycia naczyń. Na terenie jest duży grill oraz kuchenki (bezpłatne) i lodówki (płatne). Na zdjęciach na stronie jeszcze tego nie ma ale już wtedy była duża altana ze stołami i ławkami. Co do ulicy to camp jest praktycznie na końcu wioski i mało co tam jeździ. Plaża całkiem sympatyczna. Jeżeli ktoś potrzebuje piasku to można pojechać do Ninu (ok 15km) lub jak ktoś ma maskę do nurkowania to 10m od brzegu można wydobyć sporo piachu z dna (mój synek miał nagle wielu kolegów:) ) Spotkaliśmy również sympatycznych Polaków z dziećmi w podobnym wieku co nasz syn. Dzieci się świetnie bawiły na mini placu zabaw a my mogliśmy popijać winko od gospodarza obserwując nasze pociechy.
Tak w skrócie to polecam ten camp dla wszystkich szukających cichego i taniego campingu na dłużej. Razanac jest dobrą bazą wypadową do Paklanicy, Krka, Plitvice, Pag, Zadar, Kornati, Pag, Szibenik.
Mam nadzieję że informacje okażą się komuś pomocne.
Pozdrawiam
Jeżeli