emi13214 napisał(a):Dziękuję bardzo za rzeczowe i konkretne informacje. Nas będzie 2 kierowców i rzeczywiście trzeba te słoweńskie autostrady ominąć, skorzystam z Twojej sugestii i pojedziemy z Wiednia na Zagrzeb. Zaraz sobie to obejrzę na viamichelin. Jedziemy pierwszy raz więc strasznie mnie to kręci. Na 8 dni mam wykupiony hotel w Kraljevicy. A zacząć chcę właśnie od tego campu i później przejechać trochę na północ. Czekam na zdjęcia. Pozdrawiam.
George35 napisał(a):Hej Megula kolego ja mam pytanie co do tego campa w chorwacji którego tak polecałes , interesują mnie ceny okolica miejscowość i jak tam najlepiej dojechać a może masz jakis fotki.pozdrawiam G:)))
JacYamaha napisał(a):George35 napisał(a):Hej Megula kolego ja mam pytanie co do tego campa w chorwacji którego tak polecałes , interesują mnie ceny okolica miejscowość i jak tam najlepiej dojechać a może masz jakis fotki.pozdrawiam G:)))
Że Puntica? Wcześniej był adres: http://www.camping-puntica.hr
Do Razanac droga prościuteńka: Letenye-Gorican, Zagrzeb, Karlovac w Posedarje zjazd z autostrady na Pag.
Trzeba wjechać do miasteczka i z głównej (hahaha) w lewo przed restauracją. Wąska uliczką ok. 400-600 m i po lewej dom i ten kamp.
Razanac