Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camp Polari na lipiec, warto robić wcześniejszą rezerwację?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
inflator
Turysta
Camp Polari na lipiec, warto robić wcześniejszą rezerwację?

Nieprzeczytany postnapisał(a) inflator » 24.05.2010 10:07

Chcemy jechać na 2 tygodnie w lipcu i zastanawiam się czy warto płacić 20 euro za wcześniejszą rezerwację nie widząc wcześniej miejsca?
Czy może jechać na żywca i na miejscu wybrać sobie odpowiednie miejsce?
Czy jest szansa na miejsce blisko morza?
Która część Campingu nadaje się najlepiej na pobyt pod namiotem z dzieciakami?
Czy miejsca od 211 do 240 to dobra, zacieniona lokalizacja?

Dziękuję za pomoc.
Vjetar
Legenda
Re: Camp Polari na lipiec, warto robić wcześniejszą rezerwac

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.05.2010 10:24

inflator napisał(a):i zastanawiam się czy warto płacić 20 euro za wcześniejszą rezerwację nie widząc wcześniej miejsca?

Nie warto.
Jak już rezerwować to ten kamp i to miejsce, które bardzo dobrze się zna/wspomina.

inflator napisał(a):Czy może jechać na żywca i na miejscu wybrać sobie odpowiednie miejsce?

Zdecydowanie to najlepsze wyjście - jak nie ten to inny.
Ten sposób spędzania wolnego czasu/pobytu jest bardzo dobrze rozwinięty.

Co do reszty - tego kampu nie znam więc nie powiem.
:)

inflator napisał(a):Dziękuję za pomoc.

Płoszę bałdzo...
:wink:

Jest to moja subiektywna ocena.
Pzdr i powodzenia
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 24.05.2010 11:09

A ja wręcz przeciwnie :D dwa razy byłem na Istrii w lipcu i jeśli masz czas nie masz dzieci itp. to jedz w ciemno zawsze coś się znajdzie. Masz dzieci rezerwuj zaoszczędzisz sobie nerwów i czasu.

Tak jak pisałem wyżej dwa razy jechałem na Istre w lipcu i zawsze bez rezerwacji i ZAWSZE nie było miejsc na kempingu i to nie tylko na tym na którym sobie upatrzyłem ale i na pobliskich tak więc od rana do popołudnia schodziło na szukaniu wolnych miejsc na kempingach, a człowiek pluł sobie w brodę że gdyby zrobił rezerwację już dawno by leżał na plaży i pił piwko.

Rezerwacja jest swoistą przepustką / biletem, magicznym słowem na które możesz w ogóle wejść na kamping i poszukać sobie miejsca inaczej nawet nie będą z tobą rozmawiać.
W tym roku już zrobiłem rezerwację i przynajmniej mniej nerwów na miejscu, jadę prosto do celu wiedząc że mam zaklepane miejsce :D

Jest to moja subiektywna ocena i polecam zrobić rezerwację, tym bardziej że Lipiec jest miesiącem gdzie Niemcy i Holendrzy mają wakacje i naprawdę jest ich tam Full.
inflator
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inflator » 27.05.2010 23:18

Rezerwacja zrobiona :)

Powrót do Kempingi