Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

camp Njivice na Krk

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacek36
Odkrywca
camp Njivice na Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 13.07.2008 18:01

camp Njivice na Krk, był ktos może?????
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.07.2008 20:36

Byłem w 2004 roku początkiem lipca, ale tylko 5 dni, bo brzydka jak na Cro pogoda (w nocy 12 stopni) , w dzień więcej chmur niż słońca oraz przelotne deszcze spowodowały wyjazd dalej na południe, w cieplejsze regiony.
Gdyby nie fatalna pogoda ,to pewnie zostalibyśmy dłużej na Krk.
Sam kemping wspominam dobrze , więc polecam - myślę , że się nie pogorszyło jeśli chodzi o warunki pobytu na kempingu od 2004 roku.
Zdjęć nie posiadam , bo w tamtym czasie nie miałem jeszcze "cyfraka".
enoel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) enoel » 15.07.2008 08:00

Byłem tam kilka dni pod koniec czerwca br - co chcesz wiedzieć?
jacek36
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 15.07.2008 20:25

enoel napisał(a):Byłem tam kilka dni pod koniec czerwca br - co chcesz wiedzieć?

czy sa drzewa tzn. czy mozna znalezc cień? jaka plaza, i jakie sanitariaty??? podasz jakies minusy tego campu?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.07.2008 21:48

Drzewa są , więc cień znajdziesz , ale dobrze jest mieć dodatkowo pawilon.
Chroni i od słońca i od deszczu (bo czasem jednak w Cro też pada :wink: )
Sanitariaty w 2004 roku były OK , ciepła woda non stop - a to dla mnie priorytet w pobycie na kempingach.
Plaże kamieniste i betonowe jak większość w Chorwacji.
W planie wtedy był pobyt na kempingu Ježevac w Krk, ale już początkiem lipca był tak zatłoczony, że nie było odpowiedniego miejsca na rozbicie trzech namiotów blisko siebie.
Ponieważ na kempingu Njivice byłem b. krótko - trudno mi podać jakieś minusy, pisałem już - gdyby pogoda była cieplejsza, został bym na nim dłużej.

Kemping Njivce

Kmping Ježevac

Powrót do Kempingi