Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

camp. NEVIO Orebic-

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zybog
Croentuzjasta
camp. NEVIO Orebic-

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 15.07.2010 16:14

czy ktoś był na tym campingu w tym roku ? jakie wrażenia ? czy jest ok ?
Dziękuje za wszelkie uwagi i rady dotyczące tego campingu.
ischaboot
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ischaboot » 17.07.2010 09:11

my jedziemy grupą paru samochodów (wcześniejsza rezerwacja bo camp kameralny) od 5 do 12 sierpnia 2010r. po powrocie zdam relację
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 17.07.2010 12:37

ischaboot napisał(a):my jedziemy grupą paru samochodów (wcześniejsza rezerwacja bo camp kameralny) od 5 do 12 sierpnia 2010r. po powrocie zdam relację

my jedziemy koniec sierpnia z pobytem do 13 wrzesnia.Będe czekał na informacje po Waszym powrocie. Też mam rezerwacje na postawienie przyczepy w pasie nadmorskim.Zerknijcie , prosze która z parcel od nr 1 do 13 byłaby ok / będe miał z sobą starsze osoby i chodzi mi o to aby nie musiały zbyt daleko biegać do wc ale jednoczesnie aby nie mieszkać pod wc, no i aby było troche cienia/. Moje GG 1356098. Życze Wam udanych wakacji i czekam na powrót.
ischaboot
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ischaboot » 17.07.2010 13:40

oki, my stacjonujemy tuż przy basenie na górze, ale parcelę i inne uwagi praktyczne po powrocie przekażę
mojekp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 28.07.2010 15:31

Witam!

Camp jest ok no i przepiękne widoki
choć to nie to co było jeszcze kilka lat temu teraz więcej osób no i większa komercja ale mimo wszytko camp wart polecenia.

Miejsce w pasie nadmorskim - to rozumiem na dole tuż przy plaży
niestety nie pamietam ich dokładnie ja mogę polecić parcelę nr 12
ale nie tą w pasie na dole przy morzu .

Pozdrawiam

PM
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 29.07.2010 16:21

mojekp napisał(a):Witam!

Camp jest ok no i przepiękne widoki
choć to nie to co było jeszcze kilka lat temu teraz więcej osób no i większa komercja ale mimo wszytko camp wart polecenia.

Miejsce w pasie nadmorskim - to rozumiem na dole tuż przy plaży
niestety nie pamietam ich dokładnie ja mogę polecić parcelę nr 12
ale nie tą w pasie na dole przy morzu .

Pozdrawiam

PM

Bardzo dziękuje za informacje. Ja mam rezerwacje na parcele na dole tuż przy plaży/ jade z przyczepą/- moge jeszcze wybrac nr parceli i dlatego moje pytania. Mam jeszcze troche innych pytń, więc może jeśli podałbyś mi swój nr telefonu na mój adres meilowy, to chętnie bym z Tobą porozmawiał adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Czekam też na informacje od innych bywalców tego campingu. Jeszcze raz dziękuje.
ischaboot
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ischaboot » 09.08.2010 10:26

jestem aktualnie na nevio. wrażenia ok. parcele przy plaży obejrzę dziesiaj wieczorem. wolałbym rozmowę na skyp'a. widoki prześliczne. zwiedziliśmy całą korczulę. byliśmy na na górze ilija (3h w jedną stronę). poproszę o skyp'a i pogadamy.
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 09.08.2010 17:20

ischaboot napisał(a):jestem aktualnie na nevio. wrażenia ok. parcele przy plaży obejrzę dziesiaj wieczorem. wolałbym rozmowę na skyp'a. widoki prześliczne. zwiedziliśmy całą korczulę. byliśmy na na górze ilija (3h w jedną stronę). poproszę o skyp'a i pogadamy.

ok. do usłyszenia.

Powrót do Kempingi