camp za BROCE
napisał(a) Gajus.ems » 25.03.2008 20:39
Hej ! Sorki, że trochę odbiegnę od Twojego pytania, ale zaintrygował mnie Twój post. Chyba nikt tu nie pisał o mjsc. BROCE, a już raczej napewno nie o campie.Dla mnie PELJESAC to najciekawsze miejsce w CRO, ale już mjsc BROCE niekoniecznie. Byłem tam (kilka godzin) około 3-4 lata temu , nie dotarłem do samego campu, chyba zabrakło mi determinacji po tym co zobaczyłem w BROCE. Tz mjsc zrobiła na mnie fatalne wrażenie, zero turystów, zdewastowany sklep i apartamenty, czas jakby zatrzymał się w okresie marszałka TITO, pomyślałem sobie wtedy że camp może i był ale z uwagi na stan wody ( naprawdę brudna w tym miejscu ) w kanale stońskim turyści odpuścili sobie to miejsce. Widoki jednak były ciekawe np budowle wśród gór i bujnej roslninności na przeciwległym brzegu kanału. Byłem wtedy zmęczony klikugodziną pieszą wędrówką i może odniosłem falszywe wrażenie z tego miejsca. Przy najbliższej okazji odwiedzę ten camp skoro mówisz że jest OK. Prośba napisz coś wiecej o tym campie. ( położenie, wielkość, cena, wyposażenie itp)
Pozdrawiam GAJUS