napisał(a) krystek » 08.08.2012 21:49
Właśnie wróciłem z pobytu na tym campie. Może komuś przyda się kilka uwag. Duży plus to prawie 100 % zacienienia , jeśli chodzi o sanitariaty, to nie ą to Włochy, ale sprzątane są 3x dziennie. Do plaży siakieś 10 min. drogi z buta, najbliższy sklep- Konzum - 300 m (choć pod względem cen i asortymentu lepszy jest dalszy Mercator). W okolicy bankomaty OTP, PZB i Zagrebacka Banka. Na campie mamy piekarnię, gdzie można kupić pieczywko całą dobę !!! Ogólnie camp ma charakter tranzytowego , rotacja jest b. duża, cena za 2 os.+ parcela , przy pobycie pow. 10 dni , to ok. 750 zł.. Aha, po 10 dniach 5 % rabatu na wszystko, poza boraviśna. Reasumując, no chyba jestem skłonny polecić ten camp. Dodam jeszcze bardzo subiektywną uwagę dot. pobliskich campów: Matkovic- blisko centrum Srebreno, plaży miejskiej, ale cienia to chyba trzeba szukać, prawie pusty w sezonie. Kolejny, to Kate, kawałek dalej, na wzgórzu, widok z zewnątrz nie zachęcił mnie. Minusem każdego z nich jest kawałek drogi do przejścia na plażę i położenie przy Jadrance .