Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camp Kupari

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krystek
Cromaniak
Camp Kupari

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 13.07.2012 23:51

Potrzebuję info o tym campie, czy ktoś był w tym roku?
KrisLukas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrisLukas » 14.07.2012 15:53

Chodzi Ci o ten w miejscowosci Srebreno za Dubrovnikiem?
Jesli tak to pisalem o nim kiedys w temacie kempingi ktore nalezy omijac z daleka:
forum/viewtopic.php?t=20327&postdays=0&postorder=asc&start=15

Choc szczerze mowiac to moja negatywna opinia bierze sie wzasadzie tylko ze wzgledu na fatalny stan sanitariatow. Odleglosc od plazy to ok 500 m( po plaskiej drodze), wiec nie bylo dla nas problemem, ok 200 m do supermarketu Konzum, 100 m do stacji benzynowej.
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 08.08.2012 21:49

Właśnie wróciłem z pobytu na tym campie. Może komuś przyda się kilka uwag. Duży plus to prawie 100 % zacienienia , jeśli chodzi o sanitariaty, to nie ą to Włochy, ale sprzątane są 3x dziennie. Do plaży siakieś 10 min. drogi z buta, najbliższy sklep- Konzum - 300 m (choć pod względem cen i asortymentu lepszy jest dalszy Mercator). W okolicy bankomaty OTP, PZB i Zagrebacka Banka. Na campie mamy piekarnię, gdzie można kupić pieczywko całą dobę !!! Ogólnie camp ma charakter tranzytowego , rotacja jest b. duża, cena za 2 os.+ parcela , przy pobycie pow. 10 dni , to ok. 750 zł.. Aha, po 10 dniach 5 % rabatu na wszystko, poza boraviśna. Reasumując, no chyba jestem skłonny polecić ten camp. Dodam jeszcze bardzo subiektywną uwagę dot. pobliskich campów: Matkovic- blisko centrum Srebreno, plaży miejskiej, ale cienia to chyba trzeba szukać, prawie pusty w sezonie. Kolejny, to Kate, kawałek dalej, na wzgórzu, widok z zewnątrz nie zachęcił mnie. Minusem każdego z nich jest kawałek drogi do przejścia na plażę i położenie przy Jadrance .

Powrót do Kempingi