napisał(a) zawikatie » 28.06.2017 21:58
Witamy, byliśmy tam troche ponad tydzien temu.
Pod namiotem: a więc
za 2 os , samochod, i namiot wyszlo około 30 zl za osobe/dobe (juz nie pamietamy doklanie ale było coś koło tego- był to najtańszy kemping w całym naszym pobycie w chorwacji)
Zadowoleni od razu pobieglismy do wody(jakies 30 metrów do brzegu), potem wzielismy sie za rozstawianie namiotu- i tu nie miłe zaskoczenie, grunt twardy i kamienisty, wbiłem tylko najbardziej istotne śledzie na reszte nie miałem już siły, tym bardziej, że pogoda była wyśmienita więc namiot bez problemu ustoi.
Tuż obok naszego namiotu był grill i stół, nasi sąsiedzi zza odry postanowili tu pobiesiadowac... niestety impreza skonczyla sie po 2 w nocy mimo naszego sprzeciwu (mieli nas po prostu w tyle- uwielbiamy niemców..)
O poranku sprawe zglosiliśmy, zostalismy szczerze przeproszeni i po raptem godzinie została zorganizowana tablica ogłoszeń i wywieszony regulamin z informacją o ciszy nocnej (od 24 do 7 - nie wiem czy polska 22 to nasz wymysl czy oni tak naciągneli ?)
Jest to nowy kamp, są posadzone drzewa jeszcze małe więc nie zapewniają cienia(katalpy i figi za rok będą wielkie) , lazienki czyste aczkolwiek brzydkie, polepione sciany betonem, stare sluchawki prysznicowe, brak papieru w wc itp ale my nie specjalnie wrażliwi na brak luksusów- najważniejsze, że czysto.
samochody jeżdzą jeden za drugim obok ale dla nas nie było to w ogóle dokuczliwe.
Plaża -skały ale są porobione ze 2 placyki z betonu i zejscie do wody po drabinie- od razu bardzo głęboko więc dla dzieci czy osób nie pływających absulutnie odradzamy-dla pływajacych wysmienite miejsce do skoków na "bombe" ;D
Oprócz incydentu z niemcami nic nas nie rozczarowało więc możemy polecic ten kamp mniej wymagajacym osobom.