Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camp Holiday - Jelsa i MILNA czy ktos tam był ????????

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
billea
Odkrywca
Camp Holiday - Jelsa i MILNA czy ktos tam był ????????

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 27.07.2005 11:44

Znalazłam ten camping w internecie

www.autocamp-holiday.com

Czy ktos tam był i moze napisać cos na temat tego campingu, jakie wrażenia, atmosfera, warunki i w ogóle ???????????
Ostatnio edytowano 08.08.2005 18:05 przez billea, łącznie edytowano 1 raz
billea
Odkrywca
Naprawde nikt tam nie był??????

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 03.08.2005 12:01

Kurde nie wierze na tyle forumowiczów nikt na tym campie nie był???, cholera to chyba jakis kiepski jest........ moze jednak ktoś...... napisze
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 05.08.2005 08:53

Według mnie kempingi w Jelsie są poprostu nieciekawe. Kiepskie położenie, brak kameralności, niefajne plaże.

Na Hvarze polecam: Lilli oraz kempingi o których pisano pozytywnie - Ivan Dolac i Milna.
endriu16
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) endriu16 » 08.08.2005 14:50

Byłem widziałem i nie skorzystałem za drogo. Na hvarze campy są drogie byłem tam tyko 2 dni ,pierwszą noc na campie mlaska,piaszczyste dno fajny dla dzieci , ale jak pisałem drogo.Drugą noc w super miejscu na dziko.Drogi na hvarze wcale nie takie straszne!
billea
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) billea » 08.08.2005 18:03

hmm domyslam sie po opiniach Waszych ze w tej Jelsie to kiepścizna. W takim razie moze ktos był w tym roku na campie MILNA, czy on istnieje w ogóle, bo stronke niby ma ale aktualizowana jak jeszcze marki były w obiegu. Jak ktoś był to prosze napiszcie jakie sa tam aktualne ceny i czy sa jakieś lodówki żeby sobie pifko schłodzić i w ogóle czy warto :wink:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 09.08.2005 08:56

Ceny na Lilli nalezą do najniższych. Koszt od osby to 6E- nie płaci się za auto i za namiot. Prąd - 1E.

Jeśli chodzi o Milną. Wpisz hasło w wyszukiwarce. Jest na forum kilka informacji od osób, któr były na tym kempingu.

Powrót do Kempingi