Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CAMP DOLE w Żivogosce

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zbpt
Podróżnik
CAMP DOLE w Żivogosce

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbpt » 03.07.2007 07:51

Na stronie:
http://www.croatia.hr/English/TurizamPl ... ionOrder=1

znalazłem informację, iż jest to kemping dla naturystów.
Czy ktoś może potwierdzić ta informację ?
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 03.07.2007 08:00

przechodziłam przez kemping do punktu wymiany walut.
Widziałam tylko tekstylnych :coool:

Może w dalszej części kempingu? Choć nie słyszałam o tym. :cry:
Trzeba zapytać Janusza Bajcera :D
On specjalista od kempingów :hut: :lool:
parrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) parrot » 03.07.2007 08:04

Byłem na tym kempingu w zeszłym roku. Przez 14 dni tylko tekstylni, nie licząc oczywiście powszechnego topless ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.07.2007 08:56

Oficjalna strona kempingu też nic nie mówi aby był to kemping naturystyczny, ja tam byłem jako tekstylny w 2003 r. a parrot w zeszłym roku też jako tekstylny.
Wygląda na to że podana strona Croatii coś błędnie informuje, chyba że od tego roku to kemping FKK. Skłaniam się do pierwszej opcji.
Kemping jest tekstylny ale może obok lub w pobliżu jest wydzielona jakaś plaża naturystyczna - i to jest chyba ta:

Obrazek
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 06.07.2007 08:08

Kiedyś czytałem, że plaże FKK są _przy_ Camp Dole. O samym kampingu nic nie słyszałem jakoby był naturystyczny.

Janusz Bajcer napisał(a):Kemping jest tekstylny ale może obok lub w pobliżu jest wydzielona jakaś plaża naturystyczna - i to jest chyba ta:

To jest plaża Velika Duba. Nie jest to wydzielona plaża FKK, po prostu "dzika" plaża. Wchodząc z "ulicy", ta część w głębi jest tekstylna, im dalej w prawo na zdjęciu, tym więcej golasów. Plażę zdecydowanie polecam, szczególnie fajna jest część w dolnej części fotki, drzewka, cień, skałki. Szczegółowy opis, jak tam trafić jest na mojej stronce www.cro.superhost.pl
jolku
Autostopowicz
kamp Dole

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolku » 06.07.2007 20:43

Polecam wspaniały camp.Byłam tam dwa razy i mi się podoba.
Było trochę naturystów ale troszeczkę dalej

Powrót do Kempingi

CAMP DOLE w Żivogosce
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone