Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Byliśmy na tym kempingu 3 lub 4 lata temu.Cena za 2 osoby i namiot+ samochód to ok.80 zł. To chyba byl już wrzesień, więc ceny nieco niższe niż w sezonie. Ale kemping świetny, byliśmy na nim 2 razy, podobały nam sie te skalne półki. Toalety, prysznice czyste.
Poszukuję informacji oraz opnii na temat campu jak w temacie. Nie wiem czy ja źle szukam czy na forum niestety mało było o tym campie, tak czy inaczej jeśli ktoś ma jakieś w miare świerze informacje to proszę o odzew
Rozumiem, że w pewnym sensie powieliłem temat i dla tego został połączony z innym podobnym, ale wyraźnie to połączenie mu zaszkodziło, bo niestety nikt tu nie zagląda, więc jeśli można, to prośba do moda, aby jednak wyciągnąć ten temat jako osobny?
Hej również poszukuję informacji na temat tego campingu. Zdjęcia na stronie wyglądają zachęcająco. Mailowo dowiedziałam się, że cena za 2 osoby + namiot + samochód to około 160 kun. Jak wygląda sprawa z samochodem? Czy mozna postawić samochód koło namiotu? Jakieś porównanie do Auto Camp Sirena? Czy ktoś się orientuje jak tam wygląda sprawa z samochodem? Pozdrawiam
Witam. To camp typowo kaskadowy i jezeli sie nie myle to samochod zostaje u góry na parkingu tak to przynajmniej wygladalo gdy przejezdzalismy tam kilka dni temu. Link z youtube: