Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

camp czy kwatera?????

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 22.06.2012 06:56

Jacek S napisał(a):
jozek75 napisał(a):Mam pytanie?
Jakie niespodzianki mogą na mnie czekać na kampie w Chorwacji (pierwszy raz :) ) które nie zauważałem na poprzednich wyjazdach w hotelu i na kwaterach?
Do tej pory namiot tylko w Polsce (parę wypadów "kawalerskich" i w zeszłym roku z dziećmi nad Bałtykiem)?

Wykrzywiające się szpilki od namiotu.

:wink:

józek weż długie/grube budowlane gwożdzie..... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2012 07:21

maniust napisał(a):
Jacek S napisał(a):
jozek75 napisał(a):Mam pytanie?
Jakie niespodzianki mogą na mnie czekać na kampie w Chorwacji (pierwszy raz :) ) które nie zauważałem na poprzednich wyjazdach w hotelu i na kwaterach?
Do tej pory namiot tylko w Polsce (parę wypadów "kawalerskich" i w zeszłym roku z dziećmi nad Bałtykiem)?

Wykrzywiające się szpilki od namiotu.

:wink:

józek weż długie/grube budowlane gwożdzie..... :wink:

Dzięki za podpowiedzi :)
O gwoździach doczytałem już czekają na swoją wyprawę życia :)
lancet
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lancet » 22.06.2012 09:40

Jeśli mogę dodać Bałtyk a Chorwacja to przepaść nie ma co porównywać jeśli chodzi o campingi i w ogóle a jak już to przeżyjesz to się zakochasz i wrócisz nie jeden raz przynajmniej w moim przypadku tak było.
krystian186
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystian186 » 22.06.2012 10:39

Wtyczki do gniazdek prądowych. Często potrzebna przejściówka z trzema bolcami.
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 22.06.2012 11:56

Oczywiście, że camping i tylko camping... :D
Thot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Thot » 22.06.2012 13:33

lancet napisał(a):Jeśli mogę dodać Bałtyk a Chorwacja to przepaść nie ma co porównywać jeśli chodzi o campingi i w ogóle a jak już to przeżyjesz to się zakochasz i wrócisz nie jeden raz przynajmniej w moim przypadku tak było.

To prawda.
Choć dla pełniejszego obrazu można byłoby dodać, że campingi w Chorwacji a na tzw. "zachodzie" to również przepaść - bynajmniej nie na korzyść tej pierwszej :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2012 22:40

Odświeżając swojego twardziela, :D przypomniałem sobie że jakiś czas temu nocowałem w Chorwacji pod namiotem (bez dzieci).
Raz w Plitwicach żeby je zwiedzić :)
I przy pierwszym wypadzie w "ciemno" w Segecie (jadąc pod Dubrovnik nie daliśmy rady ze jednym razem :( ).

Co do kampów na "zachodzie", mam porównanie - Francja i Włochy (mobilhome) było super :D

Pisząc o pierwszm razie pod namiotem w Chorwacji miałem na myśli cały pobyt pod namiotem.

Dziękuję za rady,uwagi.

Anai (Pozdrawiam) już mi kiedyś "otworzyła oczy" w temacie kempów :)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi