Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camp BOBAN 13.07-26.07

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.05.2010 19:55

maslinka napisał(a):
darek1 napisał(a):
Marcin W. napisał(a):Mam pytanie czy któryś z sznownych CRO maniaków będzie może na tym campie w tym terminie? Jeśli tak to zapraszam do biesiadowania na miejscu. Jadę tam ze znajomymi (wesoła gromadka) Citroen Picasso i namiot duży Campusa.

Właściwie to mogę kolegę odwiedzić. Flaszkę wypijemy, pośpiewamy. Będzie wesoło. Kolega tylko o damskie towarzystwo się postara i będzie kolorowo. Pozdrawiam, narazie Marcin. Trzymaj się.

Darku, ale to jest post z 2008 roku :wink:

No rzeczywiście :oops:
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 28.05.2010 18:20

Ja na Bobanie będę od 16 do 30 lipca 2010r. Do zobaczenia.
staniław
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) staniław » 25.06.2011 13:16

Witam.
Wybieramy się do Żivogosce 3 lipca na kamping.O ile na Dole z miejscem nie powinno być problemu to inaczej może być na Boban(kameralny ,bardziej by nam odpowiadał).Może ktoś się orientuje jak tam wygląda sprawa z obłożeniem na początku lipca?
Pozdrav
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.06.2011 17:54

Na początku lipca może być problem z miejscami na Bobanie. Nam się kiedyś nie udało.
Ale za Bobanem masz jeszcze 2 campy - Male Ciste i Ciste. Bardzo fajne! Male Ciste to mój ulubiony :D

Pozdrawiam :papa:
staniław
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) staniław » 25.06.2011 18:53

maslinka napisał(a):Na początku lipca może być problem z miejscami na Bobanie. Nam się kiedyś nie udało.
Ale za Bobanem masz jeszcze 2 campy - Male Ciste i Ciste. Bardzo fajne! Male Ciste to mój ulubiony :D

Pozdrawiam :papa:

Dziękuję za odpowiedż.Te kampy ,które podałaś są niczego sobie ,ale są oddalone od miejscowości i aby się gdzieś dostać np. do restauracji to trzeba auto wyciągać.W zwiazku z powyższym pwenie padnie na Dole ,albo Jakiś kamp w Zaostrogu.
Pozdrawiam
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 01.07.2011 09:55

Ja będe na Bobanie od 17 lipca do 28:) Po raz drugi tam się wybieramy, gdyż w zeszłym roku bylismy zachwyceni:)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi