Slavko1974 napisał(a):Właśnie zarezerwowałem na tym kempingu mobil home, a więc będzie Istria po raz trzeci
Slavko1974 napisał(a):Właśnie zarezerwowałem na tym kempingu mobil home, a więc będzie Istria po raz trzeci
Janusz Bajcer napisał(a):Slavko1974 napisał(a):Właśnie zarezerwowałem na tym kempingu mobil home, a więc będzie Istria po raz trzeci
Tak z ciekawości - rezerwacja bezpośrednio na kempingu, czy w jakiejś agencji.
agata26061 napisał(a):My mieszkaliśmy w domkach selectcampu, które są na samym końcu campingu, zaraz koło recepcji. Do morza nie jest bardzo daleko. Camp jest płasko położony, więc to zaledwie może 5-cio minutowy spacerek, dlatego nie przejmuj się, że będziecie mieć daleko. My byliśmy wtedy we wrześniu i jakieś animacje przy basenie były dla dzieci.
cs1cs napisał(a):Slavko1974 napisał(a):Właśnie zarezerwowałem na tym kempingu mobil home, a więc będzie Istria po raz trzeci
A kiedy się wybierasz jeśli wolno spytać?
Przed pierwszym wyjazdem czytałem Twoją relację z Camp Lanterna i m.in. zachęciła mnie do wyjazdu tam.
A teraz po rocznej przerwie za 5 tygodni melduje się na Bjela Uvala
emiliano napisał(a):Witam
Co do Camp Bijela Uvala zamierzamy z rodzinka wybrać się tam od 25-06 do 2-07 pod namiot.
Czy należy dokonać rezerwacji, a może można jechać w ciemno.
emiliano napisał(a):Janusz dzięki za podpowiedź
Mam jeszcze jedno pytanie o co chodzi z tymi parcelami?
Wyjazd z dwojgiem dzieci 10, 6 lat.
Z doświadczenia którą polecacie?
Pozdrawiam