Seavolv napisał(a):Dominika29 napisał(a):Hejka mam pytanie do osób które już odwiedziły ten kemping.
1) Ile was wyszedł pobyt , (ile dni )
2) jakie są ceny na kempingu ( Jeżeli chodzi o restauracje, bary - w porównaniu z pobliskimi miejscowościami)
3) Są jakieś ciekawe miejsca w pobliżu, gdzie wybieraliście się wieczorem na lampkę wina, jakąś zabawę ?
4) Jak to wygląda wieczorami, kemping jest zamykany ?? tzn czy będzie problem wrócić np o 2-3 nad ranem? ( jak wygląda cisza nocna )
Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi
odp1:) Co do cen to zależy ile osób, czy parcela itd. najlepiej sprawdzić w cenniku
odp2:) Jeśli chodzi o ceny w knajpach to nie są jakieś wygórowane przynajmniej tak mi się wydaje, jakiś dokładnych porównań nie mam ale zarówna na campingu jak i na "mieście" ceny podobne.
odp3:) No chyba miasteczko Poreć w którym na pewno coś się znajdzie, żeby posiedzieć przy winku ewentualnie przy plaży jest dosyć ciekawa knajpka często są tam jakieś występy dla dzieci i dorosłych, (niektóre płatne)
odp4:) Na camping nie wiedzie się samochodem chyba po godzinie 22:00-6:00 ale wchodzić i wychodzić można bez problemu przez 24h
A sprawdzają tak szczegółowo ilość osób w namiocie czy idzie coś pocyganić o jedną dwie osoby:)