Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

camp Adriatic k/orebica

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lupus
Globtroter
camp Adriatic k/orebica

Nieprzeczytany postnapisał(a) lupus » 14.07.2004 18:11

polecam ten kemping! sanitariaty czyste, 3 lodowki do dyspozycji, plaza zwirowa i polki skalne. kolo plazy jest fajny barek. czesc plazy w nocy oswietlona wiec mozna poplywac po zmroku. POLECAM! PZDR
Miśka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miśka » 14.07.2004 19:58

Rok temu zupełnym przypadkiem udało mi się dotrzeć do tego kampu.
Jest niezwykły pod kazdym wzgledem, można pogawędzić romantycznie przy barze w hawajskim stylu,lub pozwiedzać wraki statku zatopionego w morzu i skorzystać z centrum nurkowego. Polecam :wink:
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 17.07.2004 21:15

Z tego co mówisz to jest ciekawie. Tylko gdzie dokładzie jest ten camping? Wybieramy się na Chorwacje i właśnie czegoś takiego szukamy!
Gajus.ems
Cromaniak
Adriatic-Mokolo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 17.07.2004 21:38

Wrzucę swoje trzy grosze, faktycznie fajnie położony camp z przepiekna plażą, ale wg mnie minus to właśnie ten hawajski charakter/nie pasuje do CRO/. Duży minus- samochód trzeba pozostawić w odleglości od kilkunastu do kilkudziesieciu metrów od namiotu.Lubię pojazd mieć przy namiocie. Ale ogólnie camp jest OK !
GAJUS
Irek G
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irek G » 08.02.2005 15:01

lupus napisał(a):polecam ten kemping! sanitariaty czyste, 3 lodowki do dyspozycji, plaza zwirowa i polki skalne. kolo plazy jest fajny barek. czesc plazy w nocy oswietlona wiec mozna poplywac po zmroku. POLECAM! PZDR

Proszę o więcej danych :
- ceny
- czy samochód może być koło namiotu
- czy jest tłok na campie
- jak daleko do morza
- jakieś przybliżone ceny oferowanych wycieczek i korzystania z centrum nurkowego
i wszelkie inne , które mogą się przydać - planuję tam wyjazd !!!!!!!!
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 08.02.2005 16:59

Część potrzebnych informacji można znależć na http://www.camping.hr/hr/index.htm i na http://www.adriatic-mikulic.hr/pol/index.htm.
PZDR
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 08.02.2005 21:06

A ja z kolei poleciłbym kamping Perna k. Orebica.
Jak to kogoś interesuje, to może sprawdzić moje posty - byłem na nim na przełomie lipca i sierpnia 2003.

PozdraV
J.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 12.03.2005 12:54

Kemping wydaje się ciekawy.
Czy moglibyście odpowiedzieć mi na pytanie czy ten kemp można uznać za cichy, spokojny ( rodzinny)?

Nie mogę na podanych przez Was linkach znaleźć cennika. Czy ktoś może mnie poratować? ( ceny wycieczek również mile widziane).
Achhh .... czy zgodnie z tym co widać na stronie kempu, należy wcześniej rezerwować miejsce???

Pozdrawiam. Ally
Irek G
Globtroter
Camp Adriatic k. Orebica

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irek G » 14.03.2005 08:32

Witaj Ally

Wyasyłałem zapytania na ten camp. Udzielili odpowiedzi z sugestią , że należy pobyt zarezerwować. Po ponownym zapytaniu odpowiedzieli , że nie jest to przymusowe. Zadałem jeszcze parę pytań , ale na razie ( od 3 tygodni ) brak odpowiedzi.
ally
Cromaniak
Re: Camp Adriatic k. Orebica

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 14.03.2005 08:48

Irek G napisał(a):Witaj Ally

Wyasyłałem zapytania na ten camp. Udzielili odpowiedzi z sugestią , że należy pobyt zarezerwować. Po ponownym zapytaniu odpowiedzieli , że nie jest to przymusowe. Zadałem jeszcze parę pytań , ale na razie ( od 3 tygodni ) brak odpowiedzi.

Też pokusiłam sie o ten sposób. I dostałam odpowiedź. Cennik mam ( ale teraz nie mogę go podać... mail z odpowiedzią został w domu a ja jak to w poniedziałek jestemw pracy).
Spróbuj może ponownie wysłać ostatniego maila bo z tego co zauważyłam właścicielka odpowiada dość szybko ( w moim przypadku zawsze na drugi dzień).

Przeglądając strony interenteowe znalazłam również kemp o nazwie Vala.... w sumie nie wiem co sądzić bo zdjęcia są prawie identyczne z kempem Adriatic...
Czy to są dwa kempingi położone blisko siebie, plaża ta sama itd.

Adriatic http://www.adriatic-mikulic.com/default.asp?jezik=2

Vala http://www.inet.hr/~vala/en_aboutus.htm

Od razu zaznaczę, ze nie porywają się nazwiska właścicieli....
Irek G
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irek G » 14.03.2005 09:47

Zgadza się ,że właścicielka szybko odpisywała.
Ale od ostatniego maila brak odpowiedzi - może jest nieobecna.
Cennik i odpowiedzi na wcześniejsze pytania przesłała
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 14.03.2005 11:59

Ze mną mailowała wczoraj więc jest.

No nic a ja czekam na posty tych, którzy zwiedzili to miejsce, ich opinie etc.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 15.03.2005 20:06

Poniżej ceny na sezon 2005 na kempie Adriatic:

Price liste:
Person..............................4,40
Children till 7 yare...............2,20
Tent..................................3,80
Car...................................3,00
Strom................................3,60
C. taxe..............................0,70

:mrgreen:
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 15.03.2005 21:51

Oglądałem z żoną i córką prawdopodobnie ten kemping, przyległą do niego plażę i w drodze powrotnej sąsiedni kemping gdzie przy okazji skorzystaliśmy z toalety. Wtedy zostaliśmy bardzo niemile potraktowani przez młodą Chorwatkę, która stwierdziła że toaleta jest tylko dla mieszkańców. Tak przynajmniej jej ostre słowa (prawie wykrzyczane) zrozumiałem. A ja głupi chciałem tam zamieszkać. Niedoczekanie baby.
Na tym pierwszym (większym) kempingu (Adriatyk?), gdzie namioty rozbijało się na tarasikach, auto faktycznie musiało być zostawione na małych ciasnych parkingach bo musiało by zjechać po wąskich schodkach :lol:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 16.03.2005 09:37

Liwan. A można wiedziec gdzie Ty się zatrzymałeś?Zawsze to dodatkowe informacje. :D
Następna strona

Powrót do Kempingi