Wrócę tam jeszcze ...Buber napisał(a):Sintra trzeba odwiedzić koniecznie ... świetne miejsce .
I jak wrażenia?Piekarka84 napisał(a):Podglądam Was, bo Pen to plan na jutrzejszy poranek
Bo nikt w takim ekspresowym tempie nie zwiedził zamku i prawie nikt jeszcze nie wracałte kiero napisał(a):Jaki pusty autobus
I pustki na dojściu do Peña
Obserwowałam pogodę na długo przed naszym wyjazdem i jeszcze chwilę po ... i taka "trzydniówka" się nie zdarzyłarenatalato napisał(a):Dotarłam, pooglądałam i przeczytałam , wspomnienia wróciły, mam dużo podobnych zdjęć z Lizbony, ale nie byłam w Sintrze .
Macie bardzo ładne zdjęcia, nawet w deszczu Lizbona jest bardzo fotogeniczna. Ja byłam 15-18.02.2019 i deszcz mieliśmy tylko raz przelotnie
pozdrawiam
Renata
Z naciskiem na "trochę"maslinka napisał(a):Przepiękna Sintra
I trochę błękitnego nieba się Wam trafiło
Słodki deserekpiotrf napisał(a):Sintra jest jak tort na urodzinowym lizbońskim przyjęciu
Świetne miejsce
Pozdrawiam
Piotr
Eeeeee tam, fajny jest ten zameczekmarze_na napisał(a):Wychodzi na to, że tylko mi się ten pstrokaty koszmarek nie podoba .
To co było zaplanowane spokojnie było do zrealizowania ... gdybyśmy nie straciły godziny w jednej kawiarnii i prawie dwóch w drugiej ...Sara76 napisał(a):Szkoda, że pogoda krzyżowała Wam szyki. Ale i tak Pen i Sintra super się prezentują. Może narzuciłyście za duże tempo zwiedzania? Skoro to jeszcze nie wszystko na ten dzień?
No tak jakoś wyszło z tymi studniamiBeata W. napisał(a):Aga coś się ostatnio często po studniach szwędasz
Super miejsce
mysza73 napisał(a):po tej Studnii Wtajemniczenia, to Studnia Patryka nie zrobiła na mnie dużego wrażenia