Janusz Bajcer napisał(a):mysza73 napisał(a):W tym odcinku wszystkie zdjęcia z telefonu, więc wybaczcie
Trzeba poprawić, widzę tylko jedno.
Już się zaczyna
A które widzisz?
mysza73 napisał(a):Janusz, a Ty widzisz?
Potter napisał(a):A cóż ja mogłabym dodać ... Może tylko małe sprostowanie ... Wybrałam Lizbonę nie z powodu ołszyna , a przynajmniej nie tylko ale z powodu TRAMWAJÓW .... I tu, w przeciwieństwie do pogody , się nie zawiodłam ....
Potter napisał(a):A cóż ja mogłabym dodać ... Może tylko małe sprostowanie ... Wybrałam Lizbonę nie z powodu ołszyna , a przynajmniej nie tylko ale z powodu TRAMWAJÓW .... I tu, w przeciwieństwie do pogody , się nie zawiodłam ....
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A cóż ja mogłabym dodać ... Może tylko małe sprostowanie ... Wybrałam Lizbonę nie z powodu ołszyna , a przynajmniej nie tylko ale z powodu TRAMWAJÓW .... I tu, w przeciwieństwie do pogody , się nie zawiodłam ....
No to żeś się rozpisała ...
Niestety nie mamy dokumentacji zdjęciowej z tego biegu ...Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A cóż ja mogłabym dodać ... Może tylko małe sprostowanie ... Wybrałam Lizbonę nie z powodu ołszyna , a przynajmniej nie tylko ale z powodu TRAMWAJÓW .... I tu, w przeciwieństwie do pogody , się nie zawiodłam ....
No to żeś się rozpisała ...
No a co mam dodać ? Może tylko akcję z moim świńskim truchtem na pociąg do Zielonej Góry ...