msz napisał(a):no proszę ja tez bylem w tamtym roku na Ciovo a w tym roku tez jadę do Orebic. Mam nadzieje ze będzie tak fajnie jak w tamtym roku na Ciovo. Tez mnie interesuje jak wyglądają plaże na półwyspie w pobliżu miasteczka Orebic i w samym miasteczku, chociaż na forum jest sporo informacji i relacji na ten temat.
krbaton napisał(a):msz napisał(a):no proszę ja tez bylem w tamtym roku na Ciovo a w tym roku tez jadę do Orebic. Mam nadzieje ze będzie tak fajnie jak w tamtym roku na Ciovo. Tez mnie interesuje jak wyglądają plaże na półwyspie w pobliżu miasteczka Orebic i w samym miasteczku, chociaż na forum jest sporo informacji i relacji na ten temat.
Tu zapraszam parę zdjęć plaży i nie tylko
Orebić 2008
msz napisał(a):krbaton napisał(a):msz napisał(a):no proszę ja tez bylem w tamtym roku na Ciovo a w tym roku tez jadę do Orebic. Mam nadzieje ze będzie tak fajnie jak w tamtym roku na Ciovo. Tez mnie interesuje jak wyglądają plaże na półwyspie w pobliżu miasteczka Orebic i w samym miasteczku, chociaż na forum jest sporo informacji i relacji na ten temat.
Tu zapraszam parę zdjęć plaży i nie tylko
Orebić 2008
Czytałem już, czytałem (ale teraz przeczytałem jeszcze raz) . Świetna relacja, naprawdę.
Na stronie 3 relacji opisujesz mała plaże która przypadkiem znaleźliście, mógłbyś coś więcej o niej napisać (tzn. gdzie jest dokładnie,ile kilometrów od centrum Orebic, jak tam trafić itp. albo najlepiej jakiś linka do google earth z zaznaczonym miejscem )? Będę bardzo wdzięczny.
pozdrawiam
klodi napisał(a):Ja natomiast polecam http://www.orebic-mia.com/. Super sparawa. Właściciel wspaniały. Tania kwatera. Polecam wszystkim. Koresponduje po angielsku ale światnie mówi po polsku. Byłam w tamtym roku i napewno wrócę tam kiedyś. Droga fajna tylko sama końcówka ... trochę odchorowałam bo serpentynki mnie wykończyły. A co ważne Antek - tak ma własciciel na imię ma własną winnicę. Lepszego wina i rakiji nie kupicie jak u niego . Naprawdę Polecam