norbert_p napisał(a):Z tym, że na Istrii pogoda zmienną jest (podobno).
Aisza napisał(a):A może nieco bliżej?np Istria?..Tam też są piękne miejscówki,prawie takie,jak te dalmackie
Moja propozycja na świetny urlop z maleństwem,to Fażana koło Puli.
Piękna,długa plaża(podobna do tej w Baśkiej Vodzie),deptak spacerowy,place zabaw,dmuchane zamki(również w wodzie),itp...wszystko z myślą o rodzinach z małymi dziećmi.
Miasteczko oferuje liczne atrakcje(rejsy statkiem,oglądanie dna morskiego w łodzi podwodnej,itp),można również pozwiedzać(Pula,Rovinj)
golibroda napisał(a):Byłem w BV w tym roku...... Byłem Dubrovnik, Split, sv Jure, BiH (Mostar, wodospady Kravica, Miedjugorie), Wodospady KRKA i Brela, Tucepi, Makarska.
Dawigs napisał(a):Aisza!
Dziękuję za radę. Pospacerowałem wirtualnie po miejscowościach Riwiery Makarskiej i faktycznie Baska Voda wypadła na plus na tle innych. Czy w sezonie nie ma tam problemów z znalezieniem miejsca na plaży? Czy możesz polecić apartament w tej miejscowości?
Patrząc na mapę to chyba najlepiej szukać apartamentu na północ od mariny (w kierunku Breli)?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Aisza napisał(a):golibroda napisał(a):Byłem w BV w tym roku...... Byłem Dubrovnik, Split, sv Jure, BiH (Mostar, wodospady Kravica, Miedjugorie), Wodospady KRKA i Brela, Tucepi, Makarska.
Wooow! Piotrze!Gratulacje! Nigdy nie udało mi się zobaczyć tylu ciekawych miejsc podczas jednego urlopu!Jestem pod wrażeniem!
Aisza napisał(a):BV potrafi tak zauroczyć,że się do niej powraca..nie raz i kilka razy..W moim przypadku,to aż 5!!!
Aisza napisał(a):Nigdy nie byłam w Cro w sezonie.Zwykle moje urlopy wypadają końcem sierpnia i początkiem września,a więc już praktycznie po sezonie.
Aisza napisał(a):Plaża w BV jest najciekawsza z dala od zgiełku "głównej"plaży,w kierunku Makarskiej.......Tam zwykle jest luźniej i przyjemniej
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne