jotem napisał(a):a to ciekawe czemu???? Dlatego, że kupiłam bilety dla wszystkich? czy może dlatego, że uważam płacenie za wstęp konieczne i uzasadnione??? Dośc ciekawe rozumowanie.... kuriozalne wręcz!
jotem napisał(a):Pozostaje jednak zachować minimum wiary w ludzi i ich myślenie i jednak założyć, że cytowanie mu nie wyszło....
w innym razie powinnam żądać przeprosin
Sławomir Wocial napisał(a):gaceq napisał(a):jotem napisał(a):Nam też nikt biletu nie kazał...okazać. Długo myślałam, że idziemy jakoś źle.... a potem miałam stres, że bilet w końcu zgubię....
Jednak uważam, że zakup biletu to konieczność - w końcu utrzymanie parku kosztuje. Można narzekać i dyskutować, że organizacja leży, że coś nie domaga ale miganie się od zakupu.... niestety w polskim stylu:(
(Między innymi dlatego nie wspomniałam o tym fakcie na forum...)
Dla mnie 110 kun to przesada. Wiedząc że nie sprawdzają kupił bym tylko jeden
Wiocha! Nie obrażając ludzi mieszkających na wsi, to zupełnie inna sprawa.
gaceq napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):gaceq napisał(a):jotem napisał(a):Nam też nikt biletu nie kazał...okazać. Długo myślałam, że idziemy jakoś źle.... a potem miałam stres, że bilet w końcu zgubię....
Jednak uważam, że zakup biletu to konieczność - w końcu utrzymanie parku kosztuje. Można narzekać i dyskutować, że organizacja leży, że coś nie domaga ale miganie się od zakupu.... niestety w polskim stylu:(
Czy ta "Wiocha" była do mnie skierowana ?
darek1 napisał(a):gaceq napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):gaceq napisał(a):jotem napisał(a):Nam też nikt biletu nie kazał...okazać. Długo myślałam, że idziemy jakoś źle.... a potem miałam stres, że bilet w końcu zgubię....
Czy ta "Wiocha" była do mnie skierowana ?
Na Gacqa kolega Wocial też powiedział - WIOCHA. No cóż, czy ktoś tu na forum udzieli nagany koledze Wocialowi. Jeszcze trochę i wszystkich nas powyzywa. Co za świat okrutny ....
gaceq napisał(a):Mógłbym się założyć, że połowa osób z forum by pewnie biletu nie kupiła jak by wiedziała, że nie są one sprawdzane ale tu na forum kozaków zgrywają i piszą jacy to oni szlachetni i innych od "wiochy" wyzywają. Buhahah .....
gaceq napisał(a):Mógłbym się założyć, że połowa osób z forum by pewnie biletu nie kupiła jak by wiedziała, że nie są one sprawdzane ale tu na forum kozaków zgrywają i piszą jacy to oni szlachetni i innych od "wiochy" wyzywają. Buhahah .....