Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Byliśmy w CR-MIÓD NA SERCE

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Moniakowa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Moniakowa » 09.08.2009 20:45

Witajcie

Niecały miesiąc temu wróciliśmy z urlopu w Chorwacji.
Było cudownie, ciepło i miłośnie.
To ziemia stworzona do odzyskiwania chęci do życia, marzeń i wiary we własne możliwości.
Zrobiliśmy setki zdjęć, które towarzyszą mi codziennie w pracy...:)
Widzieliśmy wszystko to o czym czytaliśmy na forum planując wyjazd.
Kochani!
Jeśli ktokolwiek jeszcze zastanawia się :CZY JECHAĆ NA URLOP DO CHORWlACJI?
-odpowiem wprost:TAK, TAK I JESZCZE RAZ TAK!!!!!
Nie będę powtarzać się i opisywać trasy podróży.
Byliśmy w Makarskiej. Zwiedziliśmy: Split, Dubrovnik,Mostar, Jeziora Plitwickie,Górę Św. Jerzego, byliśmy na Fischpikniku.
Piliśmy świetne domowe wina i piwo.
Naładowałam akumulatory do pracy pierwszy raz od zera na full!!
Do tej pory jestem wzruszona widząc kolor morskiej wody i ostre szczyty gór.
Wszystkie miejsca które zwiedzaliśmy zachwyciły nas swoją historią i potęgą( może z wyjątkiem Mostaru..).
Pozdrawiamy wszystkich , a Tym którzy dopiero jadą na odpoczynek do Chorwacji- powodzenia!!
W tym miejscu chciałabym wszystkim podziękować za to ze KTOŚ KIEDYŚ założył Forum o CRO.
Dzieki Wam moje doznania w trakcie podróży były jak dejavu..."przecież już to widziałam..ach czytałam o tym miejscu na forum).
Wielokrotnie dyskutowaliśmy z mężem będąc na wakacjach o tym co widzimy i co wiemy od Was Moi Kochani.
Jesteście Super!!!!!!!!!!!
Serdeczne dzięki za wszystko to co tutaj jest.
Ludziska-tego chyba każdemu potrzeba w życiu.
Więcej takich relacji,opisów i zdjęć.

Całuski dla wszystkich Moderatorów:) :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 09.08.2009 21:37

No cieszę się bardzo że jesteście zadowoleni :lol: , cieszę się razem z Wami :lol: , ale nie myśl sobie że tą krótką relacyjką się wykręcisz, proszę o coś więcej i oczywiście fotki,fotki,fotki :lol: :lol: :lol:
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 09.08.2009 21:49

renatalato napisał(a):... ale nie myśl sobie że tą krótką relacyjką się wykręcisz, proszę o coś więcej i oczywiście fotki,fotki,fotki :lol: :lol: :lol:

Tak tak , koniecznie musi być :idea: szersza relacja i fotki, skoro zrobiliście ich setki :D
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 09.08.2009 21:49

normalnie sama słodycz :D :lol:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 15.09.2009 13:26

Czy Nową Sól zasypało, zalało czy jeszcze jakaś inna katastrofa :wink:
Co tu tak cicho :?:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 15.09.2009 13:31

Może coś szerzej....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.09.2009 14:11

Super, że macie naładowane akumulatory...ja zawsze jak wracam to w ogóle do pracy nie chce mi się iść bo Chorwacja mnie rozleniwnia mimo aktywnego wypoczynku...myślę sobie - byłem w raju a teraz znowu ładuję się do swojej "cudownej" firmy :evil: ....byle do przyszłego lata... co prawda nie będzi ponownie Orebić ale znajdę zapewne inne bajeczne miejsce...jak co roku urlop w Cro jest wyjątkowy.

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone