Jesli macie jakieś pytania piszcie, chętnie odpiszę
Chorwaci nie znają pivka z sokiem malinowym ;( buuu
marlon napisał(a):anooo co Ty piszesz... szukałam soku malinowego w sklepie i BRAK! ale za to leją do pivska sok z pomarańczy i jest SUPER PYSZNE!!! chociaż gdyby ktoś mógł podrzucić mi butlę malinowego polskiego syropu to bedę szczęśliwa
marlon napisał(a):jade zaraz po pracy czyli po 15 jem obiad i wyjezdzam
czerwony passat kombi, jade z dziwczyna i beczka ropy
a ty skad jedziesz?
ninaa napisał(a):No dobra, dzięki ! Podchodzę naprawdę dziecięco - entuzjastycznie !!
Ale... chcesz ten SOK ??
ninaa napisał(a):No dobra, dzięki ! Podchodzę naprawdę dziecięco - entuzjastycznie !!
Ale... chcesz ten SOK ??
Janusz Bajcer napisał(a):marlon napisał(a):anooo co Ty piszesz... szukałam soku malinowego w sklepie i BRAK! ale za to leją do pivska sok z pomarańczy i jest SUPER PYSZNE!!! chociaż gdyby ktoś mógł podrzucić mi butlę malinowego polskiego syropu to bedę szczęśliwa
Marlon - w 2005 roku pisałeś posty jako mężczyzna płeć zmieniłeśmarlon napisał(a):jade zaraz po pracy czyli po 15 jem obiad i wyjezdzam
czerwony passat kombi, jade z dziwczyna i beczka ropy
a ty skad jedziesz?
marlon napisał(a):hi hi hi. DOBRE, ale się uśmialiśmy :):):):):):)
Marlon to nadal mężczyzna, płci nie zmienił tylko zatrudnił sekretarkę WITAM WSZYSTKICH- jestem Kasia
p.s. Ty Januszku nie bądź takim detektywem, tylko śmigaj na plażę się opalać
Janusz Bajcer napisał(a):marlon napisał(a):hi hi hi. DOBRE, ale się uśmialiśmy :):):):):):)
Marlon to nadal mężczyzna, płci nie zmienił tylko zatrudnił sekretarkę WITAM WSZYSTKICH- jestem Kasia
p.s. Ty Januszku nie bądź takim detektywem, tylko śmigaj na plażę się opalać
WITAJ
Ps.Opalam się na plaży w Funtanie od 3.08.2008 r.