Temcza napisał(a):Istria z włoską nutą
figusek napisał(a):Brač, Pelješac
jolcix napisał(a):Pag
Janusz Bajcer napisał(a):Šolta
Vis
nosekdomin napisał(a):Bylem kiedyś na PAG. Nie obfituje w wielkie bogactwo zatoczek jak niepokonana Korčula.
Magda O. napisał(a):Po ośmiu latach w Chorwacji, po wizytach na Istrii, na Braču, na Šolcie, na Krku, na Korčuli ( póki co moja ulubiona wyspa), po zjechaniu całego wybrzeża Dalmacji znalazłam swoje miejsce, do którego po roku wracam znów: to Pelješac
Marsallah napisał(a):... Na Braču jest ich mniej poza miejscowościami, są one też często niedostępne, jeśli chodzi o dojazd samochodem. Na Visie jest ich w ogóle mniej, z dostępnością też jest różnie. Podobnie wygląda temat Lastova. Mljet odpada w przedbiegach. Najwięcej tego towaru możesz "dostać" chyba, wybrawszy opcję Cres+Lošinje.
nosekdomin napisał(a):Magda O. napisał(a):Po ośmiu latach w Chorwacji, po wizytach na Istrii, na Braču, na Šolcie, na Krku, na Korčuli ( póki co moja ulubiona wyspa):
Droga Pani to polwysep jest nie wyspa
Janusz Bajcer napisał(a):nosekdomin napisał(a):Magda O. napisał(a):Po ośmiu latach w Chorwacji, po wizytach na Istrii, na Braču, na Šolcie, na Krku, na Korčuli ( póki co moja ulubiona wyspa):
Droga Pani to polwysep jest nie wyspa
Drogi nosku.. Magda pisze o ulubionej wyspie Korčuli.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne