grzegorz_k napisał(a):FUX napisał(a):pablo2222 napisał(a):No FUX myślę że niedługo przyznany ci będzie medal za popularyzację tej trasy.
Czekam z utęsknieniem...
Jedni chwalą tą jedną jedyną, która jechali; ja przejechałem kilka różnych i dlatego chętnie dzielę sie tą wiedzą.
Ot wsio...
A z Krapkowic do Głubczyc skrótem (droga 416)przez Głogówek,czy z 45 zjeżdżasz na 38 pod Kędzierzynem?
hepik napisał(a):Tyle,że za godzinę nad D.Kłodzką ma dotrzeć następna komórka burzowa i info za chwilę może byc mniej prawdziwe
AndrzejPSP napisał(a):Ja na Umag wyznaczyłem taką trasę <http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl> Czy ktoś może coś powiedzieć. Zaznaczam, że jadę w drugiej połowie sierpnia i myślę, że powodzi nie będzie.
AndrzejPSP napisał(a):Link nie działa bo nie wiem dokładnie jak się wstawia. Próbuje ominąć płatne drogi w Czechach. Ale nie wiem czy to ma sens. Choś co do czasu przejazdu wg goole mapy nie rózni się wiele, bo objazdami jest krócej.
AndrzejPSP napisał(a):Ale czy na Istrie to się opłaca jechać przez Zadar? Nadrabia się prawie 200km. Myślałem o trasie przez Słowenie autostradą i dlatego też chciałbym ominąć płatne w Czechach.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi