Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Buty do wody/pływania - gdzie i jakie kupić?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marrom1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marrom1 » 14.08.2006 10:28

Witam.
W związku z wyjazdem do cro (22,09) mam pytanie do cro-maniaków.
Jakie i gdzie no i ile kosztują buty do wody/pływania, i czy dostanę takie również dla dziecka 4-letniego :?: Czy szukać u nas w Polsce, czy raczej w Chorwacji :?:
Z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam!
bargoo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bargoo » 14.08.2006 10:31

Kupisz w każdym wiekszym sklepie obuwniczym, np w marketach, również dla dzieci. Poza tym spróbuj na:
http://www.allegro.pl/search.php?string ... 5%82ywania
stick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stick » 14.08.2006 10:33

W Polsce w marketach już jest po sezonie. Ale jak znajdziesz to na pewno mocno przecenione - warto poszukać jeżeli chcesz aoszczędzić parę groszy.
Beasza
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beasza » 14.08.2006 10:35

W Chorwacji tych butów jest mnóstwo, znajdziesz bez problemu i dla siebie i dla malucha. Ceny 40-50 kun.

Pozdrawiam i życzę udanych wakacji :D
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 14.08.2006 10:46

Tutaj masz sporo do poczytania na ten temat: forum/viewtopic.php?t=10420 przyjemnej lektury! :) Pozdrawiam i życzę udnego wyjazdu :lol:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 14.08.2006 10:51

Potwierdzam powyższe. Buty dla córki rozmiar 39 kosztowały 50 a dla 5-letniego syna rozmiar 30 - 40 kun.
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 14.08.2006 10:57

Beasza napisał(a):W Chorwacji tych butów jest mnóstwo, znajdziesz bez problemu i dla siebie i dla malucha. Ceny 40-50 kun.

Pozdrawiam i życzę udanych wakacji :D

Przy plażach (w miasteczkach) na pewno bedą jakieś stragany lub sklepiki a na nich pełno bucików, klapków, ręczników, dmuchanych akcesoriów do pływania itp. Moje (chińskie!) buciki były trochę podobne do tenisówek (podeszwa gumowa a wierzch z jakiegoś materiału). Nie chroniły przed jeżowcami w 100% (miałam czołowe zderzenie :) ), ale po skałkach się w nich dobrze chodziło. Polecam!
eska24
Plażowicz
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) eska24 » 14.08.2006 11:22

ja kupiłam w daichmanie za 16 złoty bo była przecena , były też takie za 8 złoty niby z materiału
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 14.08.2006 13:40

Jest też tego sporo na allegro.
Basman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basman » 14.08.2006 22:41

Dzisiaj wróciliśmy z CIOVO. buty do pływania w Trogirze kosztowały od 19 kun do 40. Zależy na jakim stoisku firmy "Mares"
G. Drzycimski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) G. Drzycimski » 17.08.2006 19:53

Na Pagu - przy głównej plaży i przy centrum informacji turystycznej do wyboru do koloru między 20 kun a 50 kun od pary. Warto trochę pokrążyć. Mnie wcisnęli te najdroższe za 50 kun, a następnego dnia w innym punkcie miasteczka obok plaży takie same mogłem nabyć za 30 kun. W każdym razie nie ma problemu z zakupem.
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 17.08.2006 21:27

Już się wypowiadałem w zalinkowanym temacie, dodam tylko, że w tym roku towar pt. "Damskie buty sportowe" z Lidla za jakieś 15-16 zł nie wytrzymał w CRO dwóch tygodni...
Polecam kupić na miejscu.
G. Drzycimski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) G. Drzycimski » 17.08.2006 22:00

Potwierdzam, rok temu kupowałem "papucie" w Polsce, kompletnie się nie sprawdziły. Warto kupować na miejscu, większy wybór, solidniejsze.
izis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) izis » 19.08.2006 15:35

[quote="Basman"]Dzisiaj wróciliśmy z CIOVO. buty do pływania w Trogirze kosztowały od 19 kun do 40. Zależy na jakim stoisku firmy "Mares"[/quote]

Potwierdzam, na bazarze w Trogirze duzy wybór. Ja kupilam za 20 kn
aka85:)
Podróżnik
20-50 kun

Nieprzeczytany postnapisał(a) aka85:) » 21.08.2006 12:29

obuwie znajdziesz na każdym targowisku przy plazy - nie ma z tym problemow. do wyboru do koloru!!!;)
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies