leonid napisał(a):Podczepie sie pod watek. Robie rozeznanie i szukam dobrych butów do wody? Zależy mi na trwałości, nie żeby mi się rozkleiły po kilku brodzeniach ;]
W makro kupisz actiwa-moje objechały Chorwację trzy i Grecję dwa razy i starczą jeszcze na wiele.Koszt około 100zł,ale warto.Te badziewia po 10-15 mogą nie wystarczyć nawet na siedmiodniowy wyjazd.leonid napisał(a):Podczepie sie pod watek. Robie rozeznanie i szukam dobrych butów do wody? Zależy mi na trwałości, nie żeby mi się rozkleiły po kilku brodzeniach ;]
pawelh napisał(a):W makro kupisz actiwa-moje objechały Chorwację trzy i Grecję dwa razy i starczą jeszcze na wiele.Koszt około 100zł,ale warto.Te badziewia po 10-15 mogą nie wystarczyć nawet na siedmiodniowy wyjazd.leonid napisał(a):Podczepie sie pod watek. Robie rozeznanie i szukam dobrych butów do wody? Zależy mi na trwałości, nie żeby mi się rozkleiły po kilku brodzeniach ;]
A ile warte?pawelli napisał(a):pawelh napisał(a):W makro kupisz actiwa-moje objechały Chorwację trzy i Grecję dwa razy i starczą jeszcze na wiele.Koszt około 100zł,ale warto.Te badziewia po 10-15 mogą nie wystarczyć nawet na siedmiodniowy wyjazd.leonid napisał(a):Podczepie sie pod watek. Robie rozeznanie i szukam dobrych butów do wody? Zależy mi na trwałości, nie żeby mi się rozkleiły po kilku brodzeniach ;]
Dużoooooo taniej można kupić na miejscu
pawelh napisał(a):A ile warte?pawelli napisał(a):pawelh napisał(a):W makro kupisz actiwa-moje objechały Chorwację trzy i Grecję dwa razy i starczą jeszcze na wiele.Koszt około 100zł,ale warto.Te badziewia po 10-15 mogą nie wystarczyć nawet na siedmiodniowy wyjazd.leonid napisał(a):Podczepie sie pod watek. Robie rozeznanie i szukam dobrych butów do wody? Zależy mi na trwałości, nie żeby mi się rozkleiły po kilku brodzeniach ;]
Dużoooooo taniej można kupić na miejscu
hajduczek napisał(a):buty biedronkowe wytrzymały na nogach mojej córci jakieś 4-5 dni kupowałyśmy drugie w HR......moje też biedronkowe starczyły (ledwo...ledwo,bo juz wołały jeść) na 10 dni.....były tanie ,bo 13 zł ,ale niestety słabiuchne