Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

buty do pływania

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 24.07.2007 12:43

Osobiście polecam takie. Żona kupiła je jeszcze w 2001 r. za ok. 50 kun. Wytrzymały już 4 wyjazdy i to naprawdę ostrego użytkowania, potwierdzają wszelkie opisane walory. A teraz jadą 5 raz i są w stanie niemal idealnym.
przemas_depesz
Odkrywca
buty

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemas_depesz » 25.07.2007 13:03

Wnioskuje z wyczytanych poprzednio informacji, że jak zabiorę ze sobą buty na deskę to mi wytrzymają kamieniste plaże i ewentualne spotkania z jeżowcami? A może i pochodzę w nich po piwko dla ukochanej? Dzięki i zaczynam liczyć dni do wyjazdu.....
krystek
Cromaniak
Re: buty

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 25.07.2007 15:24

przemas_depesz napisał(a):Wnioskuje z wyczytanych poprzednio informacji, że jak zabiorę ze sobą buty na deskę to mi wytrzymają kamieniste plaże i ewentualne spotkania z jeżowcami?

I owszem, sam sobie odpowiedziałeś.
przemas_depesz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemas_depesz » 26.07.2007 07:57

tylko co z tym lataniem po browar ? :) :) :) :)
dendrome
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dendrome » 26.07.2007 08:22

jak bedziesz biegac ukochanej po browar to nie zapomnij czasem o sobie :wink:
przemas_depesz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemas_depesz » 26.07.2007 09:47

8) wiadomo jeden dla niej dwa dla mnie plus trzeci na drogę :wink: :wink:
aninia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aninia » 27.07.2007 08:49

ona wrocław napisał(a):My zakupilismy w zeszłym roku na bazarku z Szibeniku za 50 kun i wytrzymały 14 dni biegania po plaży, pływnia i wsyztskiego co można było z nimi wyprawiać..ostatnio je nawet ogladałam i jeszcze się nadają,, miejmy nadzieję że przeżyją również tego roczną eskapadę..
tylko nie było wyboru w kolorach i razem z mężem mamy "na rzepke" on niebieskie a ja różowe hihihi :oops:

My z córcią też takie mamy z bazarku w Poreću za 50 kun i wytrzymały już dwa sezony w cro :D
grzesasia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesasia » 27.07.2007 11:28

W ZESZłYM ROKU KUPIłEM W CRO DLA CóRY , ALE BARDZO MAłO Z NICH KORZYSTAłA - MIELIśMY żWIROWą PLAżE , PO DWóCH DNIACH OKAZAłY SIę ZBYTECZNE. STOPY PRZYZWYCZAIłY SIę DO MAłO KOMFORTOWEGO PODłOżA. MYśLE żE TAKIE BUTKI BARDZIEJ PRZYDAJą SIę NA SKALISTYM WYBRZEżU ( JAK WSPOMINALI POPRZEDNICY ).
dendrome
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dendrome » 27.07.2007 11:35

stopy do zwirku sie przyzwyczaja ale do jezowcow chybanie - a one sa wszedzie
tomekr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekr » 27.07.2007 11:54

:D hmm tanie dobre jakos ciezko wierzyc , tanie to ........ pozdrav
grzesasia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesasia » 27.07.2007 12:56

do dendrome
Tam gdzie byliśmy jeżowce były tylko na głębokości powyżej 2 m , także jakoś nam w ogóle nie przeszakdzały. Stwierdzenie "wszędzie " wydaje mi się jest mocno przesadzone.
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 27.07.2007 20:37

Dzisiaj w Decathlonie we Wrocku kupiłem zestaw: maska, płetwy, fajka za 50 zł. Byłęm mile zaskoczony.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2012 20:46

Informuję zainteresowanych, że w Lidlu właśnie są w sprzedaży buty do wody.
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone